Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Hogyan élhetnék legálisan a...

Arktika kérdése:

Hogyan élhetnék legálisan a Fülöp szigeteken(Manilán)?

Figyelt kérdés
Nagyon szimpatikus ország, főleg a lakosai miatt, a nők elképesztően szépek, és csak most tudtam meg, hogy ők kifejezetten vonzódnak az európai fehér férfiakhoz. ahhoz, hogy ott dolgozhassak/élhessek ahhoz talán Elég lenne, ha feleségül vennék egy filippínát? :D vagy mik a kritériumok?
2020. szept. 17. 22:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Annyit még hozzátennék, hogy az USA és Kanada és az Emirátusok is tele vannak filippínókkal, ha mindenképp rájuk gerjedszm és ezek lényegesen kultúráltabb, élhetőbb helyek :D
2020. szept. 18. 11:10
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
#9: :-D :-D :-D
2020. szept. 18. 11:14
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Arról ne is beszéljünk, hogy vannak dokumentum filmek, hogy milyen extrém nyomorban laknak. Nyilván van szép része is , meg tanult emberek is de a többsége putriban lakik. Ott már 18éves lányok nagy százalékának minimum 2gyereke van. Sőt akár 11éves kislány együtt lehet egy 19évessel. Már volt olyan fiatal nő aki kb 20-22éves volt és már 3-4gyereke volt, már majdnem sírt h nem akar több gyereket. Ott a védekezést hírből se ismerik, főleg vidéken. Egyes szervezetek osztogatnak tájékoztatókat vagy vmi fogamzásgátló eszközöket.

Nem mondom, hogy nem lehet megpróbálni ott élni, de mindenképp elgondolkodtató...

2020. szept. 18. 12:45
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt el tudom képzelni, hogy a Fülöp-szigeteken szeretne valaki élni, de ha Manilát említed, akkor az ország 5000 km-es körzetében nem jártál még, az is biztos. Paradicsomi szépségű helyek vannak az országban, de még a relatív környéken is csak Dzsakarta nevezhető hasonlóan rossz városnak (leszámítva olyan városokat, ahova expat a lábát be nem teszi). Kétszer voltam ott átutazóban, maximum nettó 30 órát töltöttem ott, az nagyjából 30 órával több, mint amennyit érdemel. Hatalmas dugók, érdektelen lepukkantság. Kisebb szigeteken vagy valami turistaközpontban (pl Boracay), nyugati országnak távmunkázva teljesen jó, amúgy felejtsd el. Előbb nézz körül személyesen. Én imádom Délkelet-Ázsiát, de egyáltalán nem való mindenkinek, aki szereti az európai komfortot, annak semmiképp.
2020. szept. 18. 14:12
 15/21 anonim ***** válasza:
57%
Sehogy te gyökér! Unom már az ilyen és ehhez hasonló gyökér kérdéseket!
2020. szept. 18. 18:33
 16/21 A kérdező kommentje:

Utolsó te csak saját magadat minősítetted.

Ha végiggondoljuk van abban valami h a pénz miatt akarják az europai pasikat. Vagyis hogy felnőttként anyagilag sikeresebb utódaik legyenek. Na most én nem vagyok egy olyan finnyás típus, éltem dolgoztam már sokat farmokon lepukkant helyeken. Nem zavar ha kicsit piszkos, szagos környezetem. Egy külvárosi tanyán képzelem el leendő lakhelyemet, ahol leginkább földházak építésével, biogáz ingyen energia kutatással ,állattartással fogok foglalkozni. Engem főként az érdekel hogy az ottani nőknek segíthessek az utód nemzésben, majd később a gyermekeimet egyesíteném egy nagy családi szövetséget kialakítva.

2020. szept. 19. 10:36
 17/21 anonim ***** válasza:
89%
Hú na most visszavonom az összes kommentemet, amelyekben próbáltalak lebeszélni erről. MENJ! Kérlek hagyd el ezt az országot! :D
2020. szept. 19. 10:38
 18/21 anonim ***** válasza:
90%

"Engem főként az érdekel hogy az ottani nőknek segíthessek az utód nemzésben"

Te jótét lélek...

2020. szept. 19. 11:13
 19/21 anonim ***** válasza:
87%
Hű de beteg.
2020. szept. 19. 11:37
 20/21 grafno ***** válasza:
Kollegam mondta,hogy szakadtan kell oltozni mert kiraboljak Manilan, o pedig Fillipino. Egy 16-18 eves lany egy egesz estere kb 15eu. Azt mondja az itteni fizubol csaszar vagy ott. O mindig 5 hetet volt "otthon" es amukor visszajott akkor mindig fajt a toke mert annyiszor leszptak. Röviden.
2020. dec. 19. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!