Szerintetek azon kivul hogy beutazaskor ket het karanten vagy 2 PCR mit tudnnanak mg korlatozni szeptember elsejetol?
Figyelt kérdés
2020. aug. 23. 08:43
1/5 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy pont a külföldi országok vezetnek majd be beutazási tilalmat. Pl. Bosznia-Hercegovina területére március óta nem lehet turisztikai célból belépned. Vagy esetleg valami borsosabb pénzösszeg, amit visszatéréskor kell befizetned.
Én most úgy érzem, hogy Horvátország, Görögország, Olaszország, Ciprus lesz biztosan tiltott.
3/5 anonim válasza:
A fő irányvonal az lesz, hogy a balcsin betolják az utószezont mert pénztáros lőlő kevesebbet keresett mint várták. Szóval minden népszerű tengerparti desztináció tiltólistás lesz. Hogy azon túl mit agyaltak ki ezek az agyhalottak, megtippelni sem lehet.
4/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a kiutazási feltételeket szigorítanák, eddig sem volt jellemző. Inkább a karanténkötelezettség lesz szigorúbb, nyilván első körön a déli országokból akár közvetve érkezők részére. (Akár házi karantén helyett kijelölt kórházi karantént is el tudok képzelni.)
5/5 anonim válasza:
Mit tudnak korlátozni? Kik? A magyar kormány ugyanezt szigorúbban. A többi kormány a közlekedést. Az adminisztrációt. Az időt. Bármit. Az attól függ. Én nem tudom. Más se. Ma.
De amikor eljön az ideje és szükségesnek látják, megteszik. Méltányosság? A válasz: én szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!