Ennyi pénzből el lehet menni egy ilyen nyaralásra?
Párommal Horvátországba szeretnénk menni nyaralni.
Az egész úgy nézne ki hogy mivel egy futó nyaralásra telne csak idén ezért 3 napos lenne (kb egy hosszú hétvégének megfelelő), ebből egy nap biztos elmenne az utazásra mivel kocsival megyünk.
Amúgy párom annyira nem rajong érte de az én kedvemért elmenne mivel még soha nem láttam a tengert és most jott el az a pillanat hogy idén nyáron már szeretném.
És azt mondta ha ilyen 50-60-70 ezer forintot összegyűjtünk annyiból már el lehetne indulni.
Ezt a pénzt úgy vegyétek hogy szó szerint semmire nem akarok odakint költeni.
Se szuvenír, se kaja.
Elektromos hűtőládában vinnénk kaját szóval tényleg csak magára az autó bérlésre és annak a tankolására kell a pénz.
Rosszabb esetben ha már ott vsgyuk és csak fizetős parkolóban tudunk megállni akkor még arra.
Mivel ugye szállást sem foglalunk hanem kocsiban alszunk.
Tehát ha semmi másra nem költünk csak az útra akkor ennyi pénzzel el lehet indulni?
Autót nálunk 7000ft/nap lehet bérelni.
3 nap az 21000.
Nem kell drága hotelben aludni, vannak olcsó apartmanok is, ami két főre és 2-3 éjszakára nem kerülnek sokba.
Értem én, hogy látni akarod a tengert, de azért szerintem mindennek van egy határa. Az, hogy bérautóval mennétek, és kocsiban aludnátok meg a bokorban kuláznátok úgy, hogy szinte semmi pénzetek nem lenne, ha lenne bármilyen gond, az elég “vicces”.
Három napra nem éri meg lemenni a tengerre. A sofőr gyakorlatilag kipurcan mire levezet odáig, ő első nem csak aludni fog. Marad neki a második nap, ami teljes, harmadik nap meg szinten elúszott mert vezethet hazafele...
Az autópálya díja min. 20eFt, és ne adj isten történik bármi a kocsival, hogy javítattjátok meg? Milyen pénzből?
A mostani vírusos helyzetben kint is tagadhattok, akkor lesz pénz rá, hogy maradjatok kint még napokat?! Elég indokolt utasbiztosítást is kötni, de gondolom az sem fér bele, meg minek is,ugye?
Itt nem a horvát rendőrök a viccesek, mert büntetik a kocsiban alvókat, hanem ti, akiknek arra nincs pénzük, hogy fedél legyen három napig a fejük fölött, de kell az Ardián bohóckodni ezerrel.
ha tényleg ennyire fontos számodra a tenger, ne így cseszd el az első alkalmat. Busszal sokkal olcsóbban kijönne amúgy, mint kocsival, és az autó bérleti díjából tudnátok normális helyen aludni.
Bérlésnél külföldre + pénz vinni a kocsit, és általában 250-400 km után km-díjat számolnak pluszban, 20-30 ft/ km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!