Mennyi pénzt kell vinni egy 10 napos táborba?
Figyelt kérdés
Nemsokára elmegyek egy táborba, ahol lesznek plusz programok(mármint fizetős)(fagyi,bob,bazár stb),és nemtudom, mennyi pénzt vigyek magammal. Olyan 14-17 ezerre gondoltam. Segítsetek!2020. jún. 8. 11:39
2/5 anonim válasza:
Kérj anyudtól minimum 50 rugót. Ha marad visszaadod.
3/5 anonim válasza:
10 napos táborra kevésnek tartom.
4/5 anonim válasza:
Szóval az ilyen étkezés, meg az ilyenek nem számolandóak? Ha azt nem kell számolni, akkor mondjuk 15-20 ezer. Most igazából attól is függ, hogy mennyi ilyen plusz program lesz. Mert ha pl. a 10 napból 7 nap tele van plusz programokkal, akkor érdemes azért többet vinni. De ha pl. 10 napból csak 2 nap van lehetőség plusz programra, akkor a 20 ezer elég kéne szerintem, hogy legyen.
5/5 anonim válasza:
Én vinnék 10ezret apróban (100-1000 forintosok), de ahol lehet, bankkártyával fizetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!