Hová szeretnétek elsőként utazni, amikor ennek az egésznek vége lesz?
Figyelt kérdés
És miért? Lehet ez régóta dédelgetett álom (adná Isten, hogy legyen rá pénze mindenkinek), vagy a kedvenc helyetek, ahová gyakran visszajártok, és most nagyon hiányzik.2020. ápr. 14. 15:39
11/17 anonim válasza:
Az első olyan hétvégén, amikor már oké, Ausztriába vagy Szlovákiába egy magashegyi túrára. Ha július végéig vége lenne, akkor nyaralás valahol az Alpokban, mondjuk Karintiában.
12/17 anonim válasza:
#3 Dél Tirolba konkrétabban? A kedvenc helyem, hátha mondasz olyant, ahol még nem voltam Obergurgl kiváló hely, kár hogy sok sípályát építettek, de van sok háromezres is).
Egyébként most azért nem konkretizálom, mert azt lesem, hol lehet előbb biztonságos Európában.
13/17 A kérdező kommentje:
#10 nagyon sajnálom.
2020. ápr. 15. 16:08
14/17 anonim válasza:
#12: igazából nincs még fókuszálva a terv, de szeretnénk minél több helyre elmenni. Az egxik ilyen a Trostburg. Láttam erről egy portréfilmet, és azóta vágyom oda.
16/17 anonim válasza:
Skócia. Most augusztusban mentem volna 4 napra. De ha addigra enyhítenek is, úgy biztos nem fogok, ha nem lehetnek rendezvények és túrák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!