Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Magyarorszagon akik szenvednek...

Magyarorszagon akik szenvednek (nem talalnak munkat, palyakezdok, hiteleik vannak. ) miert nem koltoznek ki kulfoldre?

Figyelt kérdés
Mitol felnek a magyarok, miert nem mernek lepni, valtani egy olyan orszag fele, ahol legalisan elhetnek, dolgozhatnak?
2008. nov. 14. 15:50
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Koszi, utolso tetszik a valaszod, igazad van.
2008. nov. 17. 11:35
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

hááát én is kijöttem pedig otthon még egyetemre is jártam... de nem óriási tökével kezdtem csak 150e ft-tal egy kisvárosban. Igazából még nem tudom eldönteni, hogy itt jobb vagy otthon...ha itt vagyok az otthon hiányzik, a barátok a család, ha otthon vagyok akkor meg Anglia hiányzik nagyon.

Az meg csak kifogás, hogy a pénz miatt nem jönnek ki, mert a kezdéshez kell meg ilyenek...kb 3 hét alatt visszalehet fizetni a kezdéshez szükséges kölcsönöket. Egyszerűen csak nem mernek az emberek váltani, még másik városba se mennek sokan dolgozni, nemhogy majd másik országba.

2008. nov. 20. 15:59
 13/20 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van utolso valaszol, meg egy masik varosba se mernek atmenni dolgozni, de ilyen szuklatokoru nepet, mint a magyar... Nincs megegy a vilagon talan!

Otthon mindenki jar mar egyetemre, mert muszaj. De lehet hogy ha te is elobb kijossz, akar itt is jarhattal volna egyetemre.

Kulonben en is Angliaban elek, es soha, soha nem megyek vissza Magyarorszagra.

2008. nov. 20. 16:13
 14/20 anonim ***** válasza:
25%
Hát igen, kintről mindenkit könnyű fikázni...
2008. nov. 20. 17:21
 15/20 A kérdező kommentje:

Ez a mondat mit jelent, utolso valaszolo???

Konnyu fikazni mindenkit?

Miert nem pakolsz ossze, es mesz valahova ha neked is tele van a hocipod? Miert?

Nehogy azt gondold, hogy amikor valaki kulfoldre koltozik, akkor mar a hatarnal tart karokkal varjak, es orulnek hogy megerkezett, es viszik a szallasra, es mar csak a munkaszerzodest kell alairni!

Nem, nem igy mukodik. Tenni kell erte, es sokat!

Nem almodozni, hanem csinalni, tenni!

Pakolj, es menj, probald meg, jogod van hozza! Ugyanugy mint a tobbi kivandorlonak!

2008. nov. 20. 17:50
 16/20 anonim ***** válasza:
5%
szerinted miböl költözzön ki ha semmije sincs?kifizeted neki az elinduláshoz való pénzt?
2009. máj. 1. 11:02
 17/20 anonim válasza:
Svédország!Ezt ajánlom.Egy átlagos Debrecen nagyságú városban kb.2000 magyar ember lakikSegítenek szállás keresni ami olcsó,jó és nem hajítanak ki.Külön létesítmények vannak azoknak akik nem tudnak svédül.Fél év alatt letettem a felsőfokú nyelvvizsgát.Anyagilag stabil vagy amint van egy rendes állásod+marad egy csomó pénz amit elrakhatsz vagy elkölthetsz és 2-3 év után olyan anyagi helyzeted lehet hogy MINDEN nyáron külföldön nyaralhat.z egyik barátom bejárta fél Európát és fél Ázsiát.Én is Svédben lakok.
2010. máj. 13. 15:47
 18/20 anonim válasza:
Ja és állítólag 1-2 év után kapsz egy kis farmot ami a tied lesz, de gondoznod kell és állatokat növényeket szerezni!
2010. máj. 13. 15:51
 19/20 anonim válasza:
Ezt az utolsót én írtam elfelejtettem odaírni hogy Auszráliában kapsz farmot.
2010. máj. 13. 15:52
 20/20 anonim ***** válasza:

Talan mert a kikoltozes is egy lutri, azt nem tudhatod biztosra hogy talalsz jo allast, azt viszont igen hogy kemeny kezdotokere van szukseged.

Szerinted aki napi megelhetesi gondokkal kuzd, az hogyan tegyen felre indulotoket amibol ki tud venni egy lakast kint, es megel az elso par honapban amig munkat keres?

En meg diakkent jottem ki, az egy fokkal konnyebb, mert van idod melot keresni amig meg osztondijjal tanulsz, de ha ez nincs, en se tudom hogy csinaltam volna.

2016. márc. 8. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!