Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mennyire lehet problémás az,...

Mennyire lehet problémás az, hogy táppénz alatt szeretnék nyaralni menni?

Figyelt kérdés
Sajnos a szabadságaim nagy része elfogyott egyéb okok miatt. 2 éve vagyok a cégnél, még nem voltam ez idő alatt táppénzen. Csak a háziorvos(párom apja) és a főnököm tudna róla akivel kölcsönösen meg van a bizalom.
2019. júl. 21. 17:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Mennyire lehet problémás az, hogy táppénz alatt szeretnék nyaralni menni?"

Nagyon. Konkrétan táppénzcsalás, mely büntetendő - mint fentebb valaki bemásolta az ide vonatkozó törvényt.

Sokkal egyszerűbb lebukni, mint azt bárki is gondolná , hiába nem posztol és nem mondja el senkinek.

2019. júl. 21. 20:06
 12/15 anonim válasza:

Én a helyedbe elgondolkodnék a fizetés nélküli szabadságon (az első 15 nap amúgy sem táppénz, hanem betegszabadság). Itt ugyan arról nem volt szó, hogy a betegszabadságos napjaidat kivetted-e már, ha igen, akkor jön a táppénzes időszak...

Táppénz ellenőrzésénél először azt az orvost keresi fel a hatóság, aki a táppénzre jogosító papírokat kiadta... kérdés, hogy párod apukáját egy esetleges feljelentésnél ki akarod - e ennek tenni.

2019. júl. 22. 10:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Így van, az orvosra nézve is hátrányos lehet.

Az meg külön "szépsége" lenne a dolognak (és kicsit sem feltűnő :D ), ha esetleg családi nyaralás lenne és ugyanazon időben, ugyanazon a helyen lenne a háziorvos és a "betege", aki táppénzen van.

2019. júl. 22. 11:17
 14/15 anonim válasza:
55%
Hogyne mehetnél! Bárhova mehetsz a táppénz alatt, csak okosan kell csinálni! Évek óta járok én is, meg jó pár kollégám is táppénz alstt nyaralni. Amikor a főnökség osztogatta volna ki a szabikat, akkor is ki írattam magam. Így a szabi is megmarad! Csak senkinek ne mond, ne posztolj. Szimplán csak élvezd. A legfontosabb: Minél messzebb nyaralj! Hogy még véletlenül se találkozz senkivel!
2022. jún. 15. 17:34
 15/15 anonim ***** válasza:

Lebukásod esetén erősen kapaszkodj dokidba, hátha nem fog annyira fájni!

.

Nyaralásodról tegyél fel minél több képet közösségi oldaladra, hogy ismerőseid irigykedhessenek, haragosaidnak pedig örömet okozhass!

2022. jún. 16. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!