Egy ilyen kaliberű utazás mennyiből jöhet ki kb?
2019. júl. 7. 16:43
1/6 anonim válasza:
Rengetegbe, de nyilván aki dúsgazdag amerikai családba születik, annak ez aprópénz.
2/6 A kérdező kommentje:
Alsóhangon 20 millió Ft szerintem. Pláne, hogy business class-ban utaznak, Qantas airways-en :D
2019. júl. 7. 17:23
3/6 anonim válasza:
Jah de mondom, ez nem a mi szintünk, kár is ezen rágódni. Egy csomó ilyen emberke van aki a szülei pénzét szórva menőzik. Én jobban szeretem az igazi csóró budget utazókat pl Gabriel Traveler a youtube-on. Igaz most neki már megszaladt a szekér mert a youtube csatornájából meg tud élni, de előtte frankón el ment mosogatni meg ilyenek, hogy legyen pénze utazgatni és nem is csinált belőle nagy titkot, hogy egy fillérje nincs és minden pénzét utazásokra költi és sokszor koszos hostelekben alszik stb. Sőt elég sokszor csinál konkrét videókat arról, hogy honnan mennyi bevétele jön, hogyan oldja meg a dolgokat. Nekem ez kifejezetten szimpatikus.
4/6 anonim válasza:
Szerintem ala lottel... Szerintem egy honap minimum 2 millio bar attol is fugg hogy hol szallnak, de ahogy neztem nem aproztak el a programokat
5/6 A kérdező kommentje:
Én ezeket a külföldi vloggereket nézem, pl Harald Baldr, Bald and bankrupt stb... milyen könnyű lehet viszonylag nekik, gazdag nyugati/skandináv országból bejárni ezeket a szegényebb országokat, pl thaiföld stb.
2019. júl. 7. 17:41
6/6 anonim válasza:
Ebből ami drága, az mind promó, ezt garantálom. A Qatar jegyek ingyen voltak, a túrák ingyen voltak, satöbbi. A bejárt országok java olcsó, Vietnámban meg Kambodzsában egy hónapot király módon lehet élni 300-400k-ból, az ázsiai repkedés meg nem pénz. Az egész nagyon max 10 millió per fő, de jól tervezve olyan 7-ből megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!