Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Az utazás előtt mennyivel...

Az utazás előtt mennyivel kezdtek csomagolni?

Figyelt kérdés

2019. júl. 3. 20:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Sok cuccnál egy nap, pláne ha reggel indulunk, de ha csak néhány dolog kell egy kis bőröndbe, akkor max egy órával indulás előtt és azt is csak azért, hogy legyen idő mindent ellenőrizni.
2019. júl. 3. 21:03
 2/18 anonim ***** válasza:
Előző este, ha nem indulunk túl korán, akkor aznap reggel
2019. júl. 3. 21:13
 3/18 anonim ***** válasza:
Én kb. 1 héttel előbb átgondolom, hogy mit szeretnék vinni (erre szükség van, mert általában kézipoggyászt viszek csak a repülőn), akkor van idő még átnézni, hogy pl. kell-e mosni, rendbe tenni a cuccaimat. Maga a pakolás általában az utazás előtti napon történik.
2019. júl. 3. 21:33
 4/18 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha külföldre megyek, vagy hosszú időre, akkor napokkal előtte, általában lista alapján. Ha belföldre, vagy csak pár napról van szó, akkor akár aznap összekapkodom a cuccom.
2019. júl. 3. 21:39
 5/18 anonim ***** válasza:
Előtte kb.2 nappal átgondolom, miket akarok vinni, ha van olyan amit mosni kell, még ki tudjam. Magát a csomagolást előző délután, este szoktam, attól függ, hogy van időm. Lefekvés előtt még át szoktam ellenőrizni.
2019. júl. 3. 21:40
 6/18 anonim ***** válasza:
Péntek hajnalban indulunk, már be van csomagolva. Tegnap összeállítottam, hogy miket fogok felvenni, mit kell még gyors kimosni, ma megszáradtak és be is pakoltam kb. mindent. Fogkefe stb. persze csak induláskor doobm be
2019. júl. 3. 21:51
 7/18 anonim ***** válasza:

Ha sima kirándulás, nyaralás, előző nap csomagolok. Persze előtte is kellenek előkészületek: pl. kimosni, pipere holmikat ellenőrizni.

Ha valami speciális útra megyünk: pl. síelés, búvárkodás, stb. akkor legalább egy héttel korábban előveszem a felszerelést, és átnézem, ha kell szervizeltetem, vagy megveszek hiányzó dolgokat.

Ugyancsak hosszabb előkészületet igényel egy hosszabb távolabbi, egzotikus utazás, idén pl. a tél kellős közepén szaladgáltam szúnyogriasztó után...

2019. júl. 3. 21:54
 8/18 anonim ***** válasza:
Ha kora reggel indulok, akkor előtte este, egyébként közvetlenül indulás előtt.
2019. júl. 3. 22:19
 9/18 anonim ***** válasza:
Max pár órával előtte, akkor is ha 2 kontinenssel arrébb utazom. Nem kell ezeket a dolgokar túlaggódni. Valamennyi ruha, telefontöltő, iratok, pénz, bankkártya, pipere. Más szinte sosem kell.
2019. júl. 4. 08:47
 10/18 anonim ***** válasza:
Én amikor Amerikába mentem 3 hétre, 14.00 órakor indultam, reggel kezdtem összerakni a bőröndöm. Van már rutinom a csomagolásban, meg is volt mindenem, de azért jobban örülnék ha nem hagynám az utolsó pillanatra.
2019. júl. 4. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!