Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ki utazott innen átszállással...

Ki utazott innen átszállással Amerikába?

Figyelt kérdés
Milyen légitársasággal mentél?Milyen osztályon?mennyi volt a repjegy? Könnyen átszálltál?Hova érkeztél?Hol szálltál át?hány óra volt az út (átszállással mindennel)?Kell kitölteni a repülőn valami papírt?
2010. júl. 9. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:
erre én is kiváncsi lennék..
2010. júl. 9. 14:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Én csak mentem volna, így engem is érdekel a kérdés:D
2010. júl. 9. 14:59
 3/5 anonim ***** válasza:
USA, vagy a kontinens?
2010. júl. 9. 16:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Igaz nem USA, de Észak-Amerika. Mi Kanadába mentünk tavaly.

A Cseh Légitársasággal mentük (CSA) Prágában szálltunk át - 1 óránk volt rá - majd onnan tovább Torontóba. Mi nagyon elégedettek voltunk a légitársasággal. A gépen ki kellett töltenünk egy angol nyelvű papírt, amin be kellett vallani hogy mennyi dohányárút és alkoholt viszünk az országba és hogy vannak-e nálunk élelmiszerek, voltunk-e ilyen olyan betegséggel fertőzöttek az elmúlt nem tudom mekkora időben stb... na meg a címünk és a látogatásunk célja.

Nem biztos hogy USA-ba ugyanezeket kérdik.

2010. júl. 9. 20:56
 5/5 anonim válasza:

Szia!

Két hete jöttem ki New York-i átszállással a Deltával, sima turista osztályon, de nem volt semmi panaszom, leszámítva, hogy fáztam:) 2 óra volt az átszállásra, de simán ment minden, összvissz 17 órát repültem.

Két papírt kell kitölteni, egy vámnyilatkozatot, meg egy másikat, amin ugyanazok a kérdések vannak, mint az ESTA-n.

Ha valami érdekel még, akkor írj nyugodtan....:)

2010. júl. 11. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!