Ki utazott innen átszállással Amerikába?
Igaz nem USA, de Észak-Amerika. Mi Kanadába mentünk tavaly.
A Cseh Légitársasággal mentük (CSA) Prágában szálltunk át - 1 óránk volt rá - majd onnan tovább Torontóba. Mi nagyon elégedettek voltunk a légitársasággal. A gépen ki kellett töltenünk egy angol nyelvű papírt, amin be kellett vallani hogy mennyi dohányárút és alkoholt viszünk az országba és hogy vannak-e nálunk élelmiszerek, voltunk-e ilyen olyan betegséggel fertőzöttek az elmúlt nem tudom mekkora időben stb... na meg a címünk és a látogatásunk célja.
Nem biztos hogy USA-ba ugyanezeket kérdik.
Szia!
Két hete jöttem ki New York-i átszállással a Deltával, sima turista osztályon, de nem volt semmi panaszom, leszámítva, hogy fáztam:) 2 óra volt az átszállásra, de simán ment minden, összvissz 17 órát repültem.
Két papírt kell kitölteni, egy vámnyilatkozatot, meg egy másikat, amin ugyanazok a kérdések vannak, mint az ESTA-n.
Ha valami érdekel még, akkor írj nyugodtan....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!