Segítséget szeretnénk kérni, Horvátországba készülünk, szállást interneten foglalnánk? (a többit alább)
Mi a www.kroza.hu-n foglaltunk szállást. Az ár 30 %-át utaltuk át előre, ezután megkaptuk a foglalásról a számlát, voucher-t. A fennmaradó összeget a helyszínen kellett fizetni.
Ha már eleve ilyen bizalmatlanul indultok neki, akko rinkább keressetek másik irodát, mert a végén még véletlenül igazatok lesz :-((
Ez nekem is elég furán hangzik, és én sem bíznék benne a helyetekben! Az természetes, hogy kérnek 10-20-30% előleget a legtöbb szálláson, majd helyben kell kifizetni a maradékot, de hogy előre el kelljen utalni az egészet, én ebbe nem mennék bele! Nem találtatok esetleg pár oldalon magánapartmanokat, ahol személyesen a tulajjal lehet felvenni a kapcsolatot?
Esetleg nem lehet megbeszélni az irodával, hogy inkább helyben szeretnétek a maradék 70%-ot kifizetni ha a kulcs a kezetekben van?
Sajnos érdemben én sem tudok válaszolni, mindenesetre ilyen feltételekkel én is kétkedve mernék belevágni, inkább keresnék másik szállást!
14:53-as vagyok
Nyugodt szívvel elindulhattok előre foglalt szállás nélkül is. Vannak kint turisztikai irodák, ott segítenek, de az út szélén is álldogálnak emberek "apartman" táblával a kezükben. Szóval szállás egészen biztos találtok előre foglalás nélkül is, sőt még sokkal olcsóbban.
Szia!
Én ismerem az oldalt,(pontosabban halottam róla)
és szerintem az ugy jobb és kényelmesebb(ez nem biztos)de megbizhatobb ha ott kerstek egy ottani irodában foglalnátok le vagy vannak olyan apartmanok ahol ott kell helyben lefoglalni.Rem. segitetem:)
Ui.:Jó nyaralást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!