Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogyan olcsóbb egy nyaralás?

Hogyan olcsóbb egy nyaralás?

Figyelt kérdés

Kifizetni egy görögországi 10 napos nyaralást mindennel együtt (busz,ellátás,biztosítás) vagy önellátással és csak a szállást fizetni meg a biztosítást? Szerintetek melyik az olcsóbb? Mindezt 4 főre. 2 felnőtt 2 gyerek.

N

2019. jún. 2. 16:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Én úgy szerveztem le, hogy Athénba repülünk (15 volt a jegy fejenként oda-vissza), onnan átkompozunk Aegina szigetre az oda-vissza 16 euró, és ott lesz egy tágas tengerparti villánk napi 20 ezerért. Mivel 4-en utazunk így fejenként 55re jön ki az utazás meg a szállás. Ez kb egy buszos utazás ára valami tömeg helyre. Szóval annyira nem olcsó de pl szállást lehetett volna fele ennyiért is igazából, de két gyerekkel fontos a kényelem is. Én személy szerint az egyéni szervezést preferálom, mert olyan helyekre juthatunk el amire szervezett utazások keretében nincs lehetőség, és úgy szervezem meg ahogy akarom, tehát ha el akarunk tölteni egy fél napot Athénban az is belefér, ha pár napot egy másik szigeten akarunk tölteni az is megoldható. Szóval ez nagy előny. De ha még nem szerveztél magatoknak utazást, akkor nem ajánlom, főleg gyerekekkel, mert elég sok a buktató amikkel képben kell lenni.
2019. jún. 2. 17:46
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Amikor irodán keresztül utazol kemény jutalékot fizetsz azért, mert más veszi meg neked azokat a dolgokat, amit manapság már egy bakkecske is képes megtalálni a neten.

Fránya ízlésed van, hogy képes lennél másfél napig buszon keményíteni a vlagadat, de te tudod. Ha mégse tennél ilyet, Szaloniki 50 euórért elérhető nyár közepénr pecsivel Fejenként és teljes árban. Onnan is indulnak hajók a szigetekre (a reptérről egyenest busz visz a kikötőbe).

Athén fejenként most kb 20 zer repcsivel.

A szállást is meg tudod venni, nem vagy te anaéfabéta. A booking.com kezdetnek épp jó lesz.

Biztosításra nem kell költened, az Eu egészségbiztosítási kártyával ellátnak.

Látod, máris spóroltam neked egy csomó pénzt és a feneketek sem lesz fekélyes.

2019. jún. 2. 19:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen jellegű helyre mész. Legolcsóbb önellátással, vadkempinggel.
2019. jún. 2. 20:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Görögországban szerintem elég az önellátás nrm fizetnek be kajára.
2019. jún. 2. 21:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Bekem is jobban hangzik az önellátás. Csak mérlegelni akartam melyikkel jönnénk ki olcsóbban.
2019. jún. 3. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!