Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A Ferihegyi-Repülőtéren...

A Ferihegyi-Repülőtéren bejöhet a barátom a poggyászfelvételhez (baggage claim), ha ő nem repült?

Figyelt kérdés

Két nagy bőröndöm lesz, és nem tudom hogy fogom kicipelni egyedül. A barátom bejöhet arra a részre ha ő csak felvenni jön oda, és értitek nem repült. És ha az utazásom alatt két légitársasággal, három repülővel utazom, akkor hányszor kell fizetni plussz költséget az extra bőröndért?

Köszönöm a válaszokat.

2019. máj. 28. 05:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem jöhet be. Bejarat es ott van egy varakozo resz, ott tud varakozni. Ez kb. 100 meter tav sincsen.

Jaratonkent fizetsz a plusz csomagert, amennyiben a jegyet nem annyi csomagra vetted, ami tenylegesen nalad lesz.

2019. máj. 28. 06:57
 2/11 anonim ***** válasza:
22%
Persze még a repülőre is felmehet veled hogy az asszonyverő trikóban az izmait mutogatva adja tudtára mindenkinek hogy te az ő csaja vagy.
2019. máj. 28. 07:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Azokat a cuki poggyásztartó kézikocsikat betiltották, vagy mi? Régen tele volt velük minden reptér...
2019. máj. 28. 08:35
 4/11 anonim ***** válasza:

Poggyászfeladáshoz mehet.

Tesómék ha repülnek én is mindig kivárom velük a sort ahol a poggyászt feladják.

2019. máj. 28. 13:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Odafele, vagy visszafelé jössz?

A poggyászfeladás (Ferihegyről elfelé) az előcsarnokban történik, az teljesen nyílt.

Visszafelé viszont egyedül kell majd leszedned a szalagról a poggyászkiadásnál, és szintén az előcsarnokig (csak egy másikig) egyedül kivinni. (Persze, biztosan lesz, aki szívesen segít ebben, plusz valóban léteznek kiskocsik.)

Ha túlléped a súlykorlátot/extra bőröndöt akarsz feladni a jegyedhez járón túl, akkor szerintem, ha egyben van a három jegy (azaz nem kell útközben kivenned, és ismét feladnod a csomagot), akkor csak egyszer kell megfizetned, viszont valószínűleg így is nagyon drága lesz.

2019. máj. 28. 14:04
 6/11 anonim ***** válasza:

A jegyes részt visszavonom, az első biztosan tájékozottabb, csak elsőre nem sikerült értelmeznem.

/előző vagyok/

2019. máj. 28. 14:05
 7/11 anonim ***** válasza:
54%

Minden járaton külön kell fizetni az extra bőröndért, érdemes rögtön jegyvásárláskor intézni, a helyszínen igen drága lesz.

Senki nem jöhet be a szalagokhoz, egyedül kell levenned a bőröndöket (vagy segítenek helyben). Vannak kocsik, amikre felpakolhatsz, ha jól emlékszem, 1 euro vagy 100 Ft kell bele, mint egy bevásárló kocsiba. Azon ki tudod tolni a bőröndöket.

2019. máj. 28. 14:29
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az válaszokat, azoknak akik normálisan válaszoltak. A bőröndeimet csak a végálomáson fogom felvenni így nem tudom mikor kénepluszba fizetnem érte. És tudom hogy drága lesz de még mindig sokkal olcsóbb, mint ha dobozban küldeném haza.
2019. máj. 29. 04:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha nem a jeggyel együtt veszed a bőrönd díjat, a csomag feladásakor egyben kell kifizetned a plusz díjakat. A beszálló kártyáidat is egyszerre kapod meg. Sok helyen magadnak kell automatából intézni, vagy még otthon kinyomtathatod. A plusz csomag miatt lesz a reptéren ügyintézni valód.
2019. máj. 29. 08:02
 10/11 anonim ***** válasza:

A csomag feladásakor fizetsz.

Nem mehet be.

Vannak a reptereken gurulós kocsik ilyen esetekre, azzal ki tudod vinni.

2019. máj. 29. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!