Visszakapom a pénzem?
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát, közben a szállás.hu-tól is érdeklődtem!
Kedves Szállás.hu!
Márciusban foglaltattam szobát egy apartmanban! Sikeresen el is utaltam a foglalási előleget, pontosabban 24000FT-ot! Sajnos aztàn családi okok miatt mégsem tudunk idén nyaralni! Le kellett mondanom a foglalást! Bőven a határidőn belül jeleztem önöknél, illetve a szállásadónak is küldtem egy e-mailt, melyben kifejtettem sajnálatomat és szépen kértem küldje vissza az előleg árát, mivel még ingyenesen le lehetett mondani a foglalást! Viszont eddig még nem kaptam semmilyen visszajelzést a részéről! A kérdésem pedig az lenne, hogy mennyi a türelmi idő, amíg visszaküldi a pénzem? Mit tudok tenni, ha esetleg(a legrosszabb esetben) nem akaródzna visszafizetni a pénzemet! Természetesen tudom én hogy várjak türelemmel, ugyanis 3 napja mondtam le a foglalást, de úgy gondolom hogy egy e-mailre válaszolni kellene, ennek az elmulasztása viszont aggodalomra ad okot! Válaszát, és segítségét hálásan köszönöm! További szép napot és jó munkát kívánok!
Üdvözlettel:...
Kedves Vendégünk.
Rendszerünkben úgy látjuk, hogy Július 11-ig kötbérmentesen lemondható a foglalás. Ebben az esetben a foglaló természetesen visszajár Önnek.
Ön még bőven kötbérmentes időszakban mondta le a foglalását.
Tapasztalataink alapján, a foglaló visszautalásának időtartama 1-2 hét szokott lenni, de amennyiben szeretné természetesen segítünk a partnerünkkel való egyeztetésben.
Várjuk szíves visszajelzését.
További szép napot.
Üdvözlettel:...
Kedves Szállás.hu!
A válaszát nagyon szépen köszönöm! Türelemmel kivárnám a 2 hetet, amennyiben viszont addigra sem sikerülne felvenni a kapcsolatot a szállásadóval kérném a további segítségüket!
Szép napot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!