Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Visszakapom a pénzem?

Visszakapom a pénzem?

Figyelt kérdés
Foglaltattam Siófokon szállást 3 éjszakára! El is utaltam a foglalási előleget 24000FT-ot! Sajnos viszont le kellett mondanunk a szállást! Bőven a lemondási határidőben vagyunk! Írtam e-mailt a szálláshelyre, hogy nagyon sajnálom, hogy így alakult és szépen kérem utalja vissza a foglalási díjat! De még válaszra sem méltatott! Ennek 3 napja! Vissza fogom vajon kapni a pénzem? Illetve milyen lépéseket tehetek, ha nem?
2019. máj. 27. 06:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát, közben a szállás.hu-tól is érdeklődtem!

Kedves Szállás.hu!

Márciusban foglaltattam szobát egy apartmanban! Sikeresen el is utaltam a foglalási előleget, pontosabban 24000FT-ot!  Sajnos aztàn családi okok miatt mégsem tudunk idén nyaralni! Le kellett mondanom a foglalást! Bőven a határidőn belül jeleztem önöknél, illetve a szállásadónak is küldtem egy e-mailt, melyben kifejtettem sajnálatomat és szépen kértem küldje vissza az előleg árát, mivel még ingyenesen le lehetett mondani a foglalást! Viszont eddig még nem kaptam semmilyen visszajelzést a részéről! A kérdésem pedig az lenne, hogy mennyi a türelmi idő, amíg visszaküldi a pénzem? Mit tudok tenni, ha esetleg(a legrosszabb esetben) nem akaródzna visszafizetni a pénzemet! Természetesen tudom én hogy várjak türelemmel, ugyanis 3 napja mondtam le a foglalást, de úgy gondolom hogy egy e-mailre válaszolni kellene, ennek az elmulasztása viszont aggodalomra ad okot! Válaszát, és segítségét hálásan köszönöm! További szép napot és jó munkát kívánok!

Üdvözlettel:...

Kedves Vendégünk.

Rendszerünkben úgy látjuk, hogy Július 11-ig kötbérmentesen lemondható a foglalás. Ebben az esetben a foglaló természetesen visszajár Önnek.

Ön még bőven kötbérmentes időszakban mondta le a foglalását. 

Tapasztalataink alapján, a foglaló visszautalásának időtartama 1-2 hét szokott lenni, de amennyiben szeretné természetesen segítünk a partnerünkkel való egyeztetésben.

Várjuk szíves visszajelzését.

További szép napot.

Üdvözlettel:...

Kedves Szállás.hu!

A válaszát nagyon szépen köszönöm! Türelemmel kivárnám a 2 hetet, amennyiben viszont addigra sem sikerülne felvenni a kapcsolatot a szállásadóval kérném a további segítségüket! 

Szép napot kívánok!

2019. máj. 27. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!