Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Utazhatok kulfoldre allati...

Utazhatok kulfoldre allati koponyakkal?

Figyelt kérdés

van egy hatalmas kollekciom amit nem szivesen hagynek itthon, ha arra kerulne a sor, hogy kulfoldre koltozok. nem vadasztam es nem is vettem oket, mindet turazasok kozben talaltam.

fogalmam sincs merre lehet ilyen szabalyok utan nezni, ezert is lennek kivancsi valaki tudja-e a valaszt. elore is koszonom!

2019. máj. 11. 23:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Mit ertesz kulfold alatt? Konkretan milyen allatok koponyai?
2019. máj. 12. 00:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem elég gyorsan lekapcsolnának, elég rossz ötletnek tartom.
2019. máj. 12. 13:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Szokatlan, de az adott légitársaságot kell felhivnod es engedélyt kérni (mindegyiknél más).
2019. máj. 12. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Ha még érdekel keress meg...
2019. máj. 15. 07:43
 5/5 A kérdező kommentje:

tobb fajtarol lenne szo, macska, kutya, borz, vaddiszno, aranysakal... es a tobbi. osszeszamolva talan 20-25 osszegyult az evek soran.:D

azt tudom, hogy olyat nem lehet vinni egy orszagba ami ott vedett allat, de azok amiket en talaltam nem surun szoktak vedettek lenni.

koszonom a valaszokat!

2019. máj. 16. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!