Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » 12 napos nyaralásra mennyi és...

12 napos nyaralásra mennyi és milyen ruhát vinnétek magatokkal?

Figyelt kérdés
Van lehetőség mosni, tengerpartos, városnézős nyaralás. :)
2019. máj. 8. 16:08
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Egyszeri mosással számolva: egy rövid, egy hosszúnadrágot, két-három szoknyát (ezeket többször is felvenném mosás nélkül). 5-6 rövid felsőt, 2 hosszú ujjú vékonyat. 1 cipzáras, kapucnis pulóvert, egy béleletlen vízálló dzsekit. Egy pár zárt cipőt és egy pár szandált, amiben lehet sokat gyalogolni. Két napsütés elleni sapkát (tíz perc alatt felfájást kapok már most is, ha süt a nap), meg egy nagy, vékony kendőt részben napégés ellen, részben templomokhoz (csupasz vállakkal nem illik bemenni). Fürdőruhából egyet, mert csak egy van.

Kb. 7 bugyit, néhány zoknit, legalább két-három melltartót és egy pizsamát.

Remélem, nem felejtettem ki semmit. Ha inkább többször mosol keveset, akkor semmiből nem kell négynél több. De lehet, hogy te kevésbé vagy nomád alkat, mint én, általában nekem szokott a legkevesebb cuccom lenni a társaságból :-)

2019. máj. 8. 16:30
 2/2 anonim ***** válasza:
96%
Mi inkább cipeltünk kevesebbet és inkább ha úgy volt, mosodába mentünk. Bőven elég 2 short, 1 hosszúnadrág, ehhez 4-5 felső, 1 pulcsi, 2 bikini, 2 törülköző, meg persze elég váltás fehérnemű. Ha várost nézünk úgy is betérünk mindig pár ruhaboltba és ott szoktunk vásárolni, itthon olyan jó belegondolni honnan van, mikor felveszem.
2019. máj. 8. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!