12 napos nyaralásra mennyi és milyen ruhát vinnétek magatokkal?
Egyszeri mosással számolva: egy rövid, egy hosszúnadrágot, két-három szoknyát (ezeket többször is felvenném mosás nélkül). 5-6 rövid felsőt, 2 hosszú ujjú vékonyat. 1 cipzáras, kapucnis pulóvert, egy béleletlen vízálló dzsekit. Egy pár zárt cipőt és egy pár szandált, amiben lehet sokat gyalogolni. Két napsütés elleni sapkát (tíz perc alatt felfájást kapok már most is, ha süt a nap), meg egy nagy, vékony kendőt részben napégés ellen, részben templomokhoz (csupasz vállakkal nem illik bemenni). Fürdőruhából egyet, mert csak egy van.
Kb. 7 bugyit, néhány zoknit, legalább két-három melltartót és egy pizsamát.
Remélem, nem felejtettem ki semmit. Ha inkább többször mosol keveset, akkor semmiből nem kell négynél több. De lehet, hogy te kevésbé vagy nomád alkat, mint én, általában nekem szokott a legkevesebb cuccom lenni a társaságból :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!