Milyen országban jártál már? Melyik volt a kedvenced?
Mi célból mentél ki? Munka, kirándulás?
Hogyan érezted magad?
Helység előnyei, hátrányai?
Tudtál használni valamilyen nyelvet, hogy a helyiekkel megértesd magadat?
Ha munkából kifojólak jutottál ki, milyen munka ez? azért érdekel leginkább mert én is ilyen helyen szeretnék dolgozni :-)
21F
11 országban jártam eddig
Magyarország, Szlovákia, Horvátország, Szlovénia, Olaszország, Ausztria, Franciaország, Németország, Spanyolország, Marokkó, Portugália
A kedvencem Marokkó volt.
Később körbe akarom utazni a földet
Magyarország, Szlovákia, Románia, Ausztria, Szerbia, Olaszország, Lengyelország, Csehország, Észak-Macedónia, Görögország
Egyértelműen Görögország volt a kedvencem, imádtam a tengerpartok szépséget, Görögország mediterrán hangultát, az emberek lazaságát, az időjárást, azt hogy egyáltalán nem drága és a kajáit (feta sajt, tzatziki, de a gyrosuk nem jött be). Nyaralás céljából voltam kint. Angolul beszéltem végig, elég jól értették, de elég durva akcentusuk van, volt mikor csak néztem mit beszél (és nem az angoltudásom miatt).
17/L
Minden kontinensen jártam már Antarktisz kivételével.
Ahol éltem : Brazília ,Románia, Magyarország, Izland,Spanyolország,Izrael,Hong Kong, Új Zéland, USA, Kanada, és Chile.
Ezek közül Brazília nőtt a szívemhez.Azóta van ott lakásunk, és állandó lakosként vagyok regisztrálva, hamarosan állampolgár leszek.
Ami a legjobban tetszett turistaként:
British Colombia állam, Szenegál, Elefántcsontpart, Tasmania, Norvégia, Cayman-szigetek, Grenada, Trinidad és Venezuela.(itt jónéhány éve jártam, mostanában nem mennék oda :-)
Helyek, ahol jártam: Ausztria, Horvátország, Szlovákia, Ukrajna és Törökország.
Törökországban fél évet éltem. Elég volt, köszönöm szépen, soha többet!
Horvátország volt a kedvencem a tenger miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!