Mennyi pénzzel kell számolni?
Ha elmegyünk nyaralni és kifizetünk a nyaralásra az utazó iroda szerint 89900ft-ot. De ez sok mindent nem tartalmaz. Gondolok itt olyanra mint a:
A repülőtéri illetéket, a kötelező útlemondási biztosítást (1,4%), a baleset-, betegség és poggyászbiztosítást, a kötelező transzfer díjat (repülőtér - szálloda - szálloda között). A repülőgépen fedélzeti ellátás térítés ellenében.
A részvételi díj a Budapest – Las Palmas járat kései érkezése miatt az érkezés napján ellátást nem tartalmaz! Ezek kb mennyibe kerülnek? Még sose voltam nyaralni így hogy külföldön és tisztában szeretnék lenni vele menyi pénzzel készüljek. Meg készpénzt ami költőpénz azt mekkora összegbe lehet vinni?
Meg a kanári szigeteken miért kötelező a férfinak hosszúnadrág viselése?
Válaszokat előre is köszönöm!
N
"Meg a kanári szigeteken miért kötelező a férfinak hosszúnadrág viselése?"
Ezt a baromságot honnan veszed? Bejártam már az összes szigetet és hosszú nadrág csak a repülőn volt rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!