Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mennyi pénzzel kell számolni?

Mennyi pénzzel kell számolni?

Figyelt kérdés

Ha elmegyünk nyaralni és kifizetünk a nyaralásra az utazó iroda szerint 89900ft-ot. De ez sok mindent nem tartalmaz. Gondolok itt olyanra mint a:

A repülőtéri illetéket, a kötelező útlemondási biztosítást (1,4%), a baleset-, betegség és poggyászbiztosítást, a kötelező transzfer díjat (repülőtér - szálloda - szálloda között). A repülőgépen fedélzeti ellátás térítés ellenében.

A részvételi díj a Budapest – Las Palmas járat kései érkezése miatt az érkezés napján ellátást nem tartalmaz! Ezek kb mennyibe kerülnek? Még sose voltam nyaralni így hogy külföldön és tisztában szeretnék lenni vele menyi pénzzel készüljek. Meg készpénzt ami költőpénz azt mekkora összegbe lehet vinni?

Meg a kanári szigeteken miért kötelező a férfinak hosszúnadrág viselése?

Válaszokat előre is köszönöm!

N

2019. márc. 27. 08:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ezek csak le akarnak huzni. Repuloteri illetek :'D.
2019. márc. 27. 09:18
 2/13 anonim ***** válasza:
A szervezetutal a reptéri illeték+transzfernek benmne kell lenni. Ezek miatt veszel meg egy szervezett utat....
2019. márc. 27. 11:00
 3/13 A kérdező kommentje:
Ebbe amit én olvastam az interneten nincs benne. Külön le van írva mit tartalmaz az alapár és mit nem tartalmaz. Azért kérdeztem.
2019. márc. 27. 11:02
 4/13 anonim ***** válasza:
Az utazási irodától kellene megkérdezni...
2019. márc. 27. 11:47
 5/13 anonim ***** válasza:
Tyű de nagyon átvertek. A repülőtéri illeték például minden esetben alapból benne van a jegyárban és ennyi pénzből egyén szervezésben kétszer is elutaztok. És nem, nem kötelező a férfiaknak a hosszúnadrág.
2019. márc. 27. 13:56
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2019. márc. 27. 15:35
 7/13 anonim ***** válasza:

"Meg a kanári szigeteken miért kötelező a férfinak hosszúnadrág viselése?"

Ezt a baromságot honnan veszed? Bejártam már az összes szigetet és hosszú nadrág csak a repülőn volt rajtam.

2019. márc. 27. 17:36
 8/13 A kérdező kommentje:
Írtak az online oldalon. Vacsoránál kötelező a hosszúnadrág viselése férfinak. Nem tudom hogy mi hogy működik azért kérdeztem.
2019. márc. 27. 18:02
 9/13 anonim ***** válasza:
Ott a hotel etikettjere gondolt. Hogy nem illik a strandrol becsattogni vacsorazni furdonadragban pl.
2019. márc. 27. 18:04
 10/13 anonim ***** válasza:
És ebből te azt szűrted le hogy az összes szigeten kötelező a hosszú nadrág. LOL
2019. márc. 27. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!