Mit tegyek annak érdekében, hogy? (többi lent)
14 éves múltam,és már 1 éve az a vágyam,hogy egyszer úgy kijussak külföldre,hogy ott is tudjak maradni,ott családot alapítani,meg minden.És ezt 15 éven belül szeretném megvalósítani,de nem tudni,hogy ennyi időn belül hova jut Magyarország.Gondolom,hogy egy érettségivel,egy nyelvvizsgával még semmire sem megyek,mert kell egy csomó pénz,hogy oda kijussak,meghogy ott egy darabig megéljek.De Magyarországon milyen munkát kell ehhez végezni?
Én most egy egészségügyi középiskolát választottam magamnak,hogy majd ott leérettségizek,meg két szakmát leteszek.Au pair-nek szeretnék majd vagy Amerikába vagy pedig Nagy Britanniába kimenni,először csak megpróbálni.Most egyenlőre még angolul aligha tudok,de ez 5 éven belül megváltozik,addigra középfokú vizsgát akarok tenni belőle,úgy ahogy németből is.Nem tudom,hogy hol egyszerűbb letelepedni:egy német városban vagy egy amerikai városban?A német tudásom most alapfokú,már szerintem nem vesznék el,ugyanis az alapvető dolgokat tudom rendesen.Viszont ez így még korai,mert a jövőben ki tudja mi lesz.Viszont a tervem mindenféleképp az,hogyha Magyarország helyzete nem változik 15 éven belül,akkor itt akarom hagyni.Mindig is magyarnak fogom vallani magam,és magát az országot mindig is hazámnak fogom tekinteni.Lehet amúgy kettős állampolgárságot kérni Németországban vagy Kanadában?Én majd úgy szeretném az állampolgárságomat,hogy amerikai-magyar vagy pedig kanadai-magyar vagy pedig német-magyar.És akik külföldön élnek,írják le a költségeiket most,és azt,hogy mire számítotok később?Ott akartok végleg maradni??Hogyan jutottatok ki?Főleg olyanok válaszát várom,akiknek nem vol rokonuk külföldön,hanem a saját erejükből mentek ki.Ja és nem a világháború során mentek ki az ősök,hanem mostanság mentetek ki.Szóval mondjuk aki már 10 éve kint van,annak a válasza is érdekel,hiszen azóta is változott rengeteg dolog.
És persze a különbségek Magyarország és az adott ország között..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!