Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Útitárs keresés, de hol?

Útitárs keresés, de hol?

Figyelt kérdés

Ázsiába szeretnék utazni, de se párom se barátaim nincsenek. Mivel ez lenne az első külföldi utam és semmi képpen nem akarok egyedül menni.

Keresgéltem útitárs kereső oldalakon és eddig az összes vagy már nem működik (a legfrissebb hirdetés 5-6 éves) vagy csak európai úticélt enged beírni.

Illetve én kizárólag útitársat keresnék erotika/szex nélkül.

A kérdésem az lenne, hogy tud-e valaki olyan oldalt/fórumot ami még aktív és nem szexuális jellegű kereső?

(Ezt nem hirdetésnek szántam, ne töröljék a kérdést.)

2019. márc. 8. 09:54
 1/6 D. Brasco ***** válasza:

A facebook-on kismillio ilyen utitars kereso csoport van!

Vándorboy meg tarsai.......

2019. márc. 8. 10:53
 2/6 A kérdező kommentje:

Facebookon is csak 2-t találtam az egyiken 2013 óta nincs friss bejegyzés, a másik meg a vándorboy, de az meg zártcsoport.

Egyébként nincs facebook fiókom sem.

2019. márc. 8. 11:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez így reménytelen... Én biztos nem vágnék bele egy vadidegennel, ki tudja milyen rejtett hibái jönnek elő, ami tönkre teszi az utat. Inkább fizess be egyedül egy társasútra, ezekben a csoportokban mindig van egy-két jobb fej.
2019. márc. 9. 09:35
 4/6 A kérdező kommentje:

Semmiképpen nem akarok valami társas útra befizetni én egy konkrét városba konkrét céllal szeretnék utazni.

Még az is eszembe jutott, hogy inkább egy tolmácsot keresek és viszek magammal, mivel nem beszélek angolul sem koreaiul. Persze tudom, hogy egy tolmácsnak mindent fizetni kell, viszont beleférne a keretembe.

2019. márc. 9. 12:50
 5/6 lencsefőzelék ***** válasza:
100%

[link]

Itt hirdesd meg, talán lesz jelentkező. Ha nem, akkor keress olyan hirdetést, ami a leginkább megfelel a céljaidnak. De ha még nem voltál külföldön, biztos, hogy egy ázsiai úttal kell kezdeni?

2019. márc. 11. 01:38
 6/6 A kérdező kommentje:

Mivel csak Ázsia, pontosabban Dél- Korea érdekel és más ország nem, ezért utazok oda.

Nem tudnám olyan országban jól érezni magam ami cseppet sem izgat.

És ez után sem fogok máshova utazni max. vissza Koreába, ha tetszik.

2019. márc. 11. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!