Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Taxit lehet "rendelni" megadot...

Taxit lehet "rendelni" megadott időpontra?

Figyelt kérdés

Kedd hajnalban repülök és ilyenkor a BKV nem igazán jár ahonnan mennék. Olyat lehet hogy felhívok egy taxi társaságot, hogy kedden mondjuk 4.00 ra jöjjön XY címre valaki?

Ez jár extra költséggel vagy ugyan annyi?

2019. febr. 15. 09:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Végül csak taxi lesz, én is kibírom azt a kb 7000 ret, mint 1 órával hamarabb kelni hogy bkv val kínlódjak jobbra balra.
2019. febr. 15. 21:19
 12/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, a 7-es válaszomban lévő linkre ránéztél vagy feleslegesen keresgéltem Neked?

Nem baj, ha nem azzal mész, csak érdekel, hogy nézted-e?

2019. febr. 15. 21:53
 13/18 anonim ***** válasza:
Ne nezd meg a linkjet, mert egy kamu oldalra visz, amin semmi ceginfo. Biztos te is erre varsz, hogy utazas elott meg azert is izgulhass, hogy vajon tenyleg eljon-e erted a megrendelt auto...
2019. febr. 15. 22:00
 14/18 anonim ***** válasza:

#13-as, köszi, sajnos jogos: nem voltam elég alapos, a Kapcsolatra nem kattintottam rá, nem néztem jobban utána.

Előtte felhúztam magam a Minibud oldalán, mert ott meg az árakat rejtették el, nem is tudom én hová, mert nem sikerült megtalálni.

Kérdező, akkor bocsi, tényleg ne nézd meg, elnézést (7,12-es vagyok)

2019. febr. 16. 10:55
 15/18 anonim ***** válasza:
Csodalkozik, hogy lepontozzak. :D
2019. febr. 16. 14:06
 16/18 anonim ***** válasza:

15-ös, miért, Te még soha nem tévedtél életedben?

Bennem legalább van annyi, hogy be is ismerem, ha hibáztam. De azért még "ugrálj" rajtam egy kicsit... :D

2019. febr. 16. 14:15
 17/18 anonim ***** válasza:

"Bennem legalább van annyi, hogy be is ismerem, ha hibáztam."

Itt kiben nincs? Eleg nehez lett volna tagadnod. :D

2019. febr. 16. 14:59
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ, azért döntöttem a taxinál mert majdnem megrendeltem a miniBUD szolgáltatást, valami 1000ft ot spóroltam volna, de a neten utána kerestem és nagyon sok rossz értékelésük van, pontatlanság és hasonlókkal kapcsolatban.
2019. febr. 17. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!