Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Görögország autóval biztonságos?!

Görögország autóval biztonságos?!

Figyelt kérdés

sziasztok. Sokat olvastam a témáról, és azt írják, hogy újabban született egy törvény Görögországban, hogy főleg a külföldi rendszámos kocsiknak leszedik a rendszámtáblájukat, illetve már csak pár km-óra sebességmeghaladásért is elviszik a jogsit.

Igaz ez?Hogy képzelik?Hogy volt merszük?

2019. febr. 7. 21:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Keverheted a dolgokat. Egyrészt ahogyan minden más országban, úgy Görögországban is csak bizonyos ideig használhatod a külföldi rendszámú autódat, egy idő után pedig regisztrálnod kell az országban és helyi rendszámot kérned. De ez ugye így van idehaza is meg Németországban is, például. Aztán jön a bünti meg a rendszámlevétel, ha kiderül a turpisság.

A jogsi bevonása sebességtúllépésért valószínűleg túlzás, de visszaesőknél akár reális is lehet.

2019. febr. 7. 22:00
 2/9 D. Brasco ***** válasza:
100%

Csak azert mert külföldi egy autó biztosan nem fogjak csak ugy leszedni a rendszamot rola!

Es kisebb sebessegtullepesert sem fognak jogsit bevonni meg fejbe löni!Hol olvastad ezt egyebkent?

2019. febr. 7. 22:42
 3/9 anonim ***** válasza:

Mi tavaly voltunk kocsival görögbe. Egyáltalán semmi gondunk nem volt a görög rendőrökkel, ez nem német, meg osztrák.

Arra viszont számíts, hogy görögbe a gps-ek megbolondulnak.

2019. febr. 8. 00:39
 4/9 A kérdező kommentje:
2019. febr. 8. 06:16
 5/9 A kérdező kommentje:

A letelepedeskor gorog rendszam az termeszetesen.

Itt most a buntesekrol lett szo, mi is voltunk 30 éve, és nem jott h elhigyjem miket olvasok

a gorogok szerintem meg inkabb tojnak a torvenyekre mint mi magyarok

2019. febr. 8. 06:18
 6/9 anonim ***** válasza:
63%

SZia! szerintem én nem vagyok kompetens mert mi repcsivel járunk mindenhova és csak a tetthelyen bérlünk autót :)) de a görögökkel még soha sehol semmilyen össze tűzésünk nem volt.

Szerintem te ne olvassál mindenféle oldalakat csak olyat amit megbízható emberek írtak. Egszer randizgattam egy pasival aki azt állította hogy Ő Újságíró. Női lapoknak írogatott orgazmusról meg trendi dolgokról. De ahogyan én láttam nem tudott ő semmit. Szóval ezzel azt akarom mondani hogy nem mindegy kire hallgatsz!!!

2019. febr. 8. 16:53
 7/9 A kérdező kommentje:

ok köszi

én is voltam már Görögországban, nekem is nehezen hihető volt ,hogy ennyire bekeményítettek volna.

EZEKszerint humbuk az egész.

kösz a válaszokat

2019. febr. 8. 17:31
 8/9 anonim ***** válasza:
44%

16.53

Te nem a Kelemen Annácska vagy?

2019. febr. 8. 20:24
 9/9 A kérdező kommentje:
:D
2019. febr. 8. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!