Görögország autóval biztonságos?!
sziasztok. Sokat olvastam a témáról, és azt írják, hogy újabban született egy törvény Görögországban, hogy főleg a külföldi rendszámos kocsiknak leszedik a rendszámtáblájukat, illetve már csak pár km-óra sebességmeghaladásért is elviszik a jogsit.
Igaz ez?Hogy képzelik?Hogy volt merszük?
Keverheted a dolgokat. Egyrészt ahogyan minden más országban, úgy Görögországban is csak bizonyos ideig használhatod a külföldi rendszámú autódat, egy idő után pedig regisztrálnod kell az országban és helyi rendszámot kérned. De ez ugye így van idehaza is meg Németországban is, például. Aztán jön a bünti meg a rendszámlevétel, ha kiderül a turpisság.
A jogsi bevonása sebességtúllépésért valószínűleg túlzás, de visszaesőknél akár reális is lehet.
Csak azert mert külföldi egy autó biztosan nem fogjak csak ugy leszedni a rendszamot rola!
Es kisebb sebessegtullepesert sem fognak jogsit bevonni meg fejbe löni!Hol olvastad ezt egyebkent?
Mi tavaly voltunk kocsival görögbe. Egyáltalán semmi gondunk nem volt a görög rendőrökkel, ez nem német, meg osztrák.
Arra viszont számíts, hogy görögbe a gps-ek megbolondulnak.
A letelepedeskor gorog rendszam az termeszetesen.
Itt most a buntesekrol lett szo, mi is voltunk 30 éve, és nem jott h elhigyjem miket olvasok
a gorogok szerintem meg inkabb tojnak a torvenyekre mint mi magyarok
SZia! szerintem én nem vagyok kompetens mert mi repcsivel járunk mindenhova és csak a tetthelyen bérlünk autót :)) de a görögökkel még soha sehol semmilyen össze tűzésünk nem volt.
Szerintem te ne olvassál mindenféle oldalakat csak olyat amit megbízható emberek írtak. Egszer randizgattam egy pasival aki azt állította hogy Ő Újságíró. Női lapoknak írogatott orgazmusról meg trendi dolgokról. De ahogyan én láttam nem tudott ő semmit. Szóval ezzel azt akarom mondani hogy nem mindegy kire hallgatsz!!!
ok köszi
én is voltam már Görögországban, nekem is nehezen hihető volt ,hogy ennyire bekeményítettek volna.
EZEKszerint humbuk az egész.
kösz a válaszokat
16.53
Te nem a Kelemen Annácska vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!