Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » 6-800ezer/fő/10-12 nap hova...

6-800ezer/fő/10-12 nap hova érdemes utazni?

Figyelt kérdés

A feleségemmel úgy döntöttünk, hogy mielőtt gyereket vállalnánk még egyszer elmegyünk egy "áll-leesős" helyre. Az egész mókára tokkal-vonóval (repjegy, szállás, transzfer, illetékek és félpanzió) olyan bő 1,5 milliót szánunk. Igen, tudom, rengeteg pénz, sokkal hasznosabban is el lehetne költeni, de még egy kicsit szeretnénk utoljára önzők lenni. :)

Szóval mindketten szeretjük a szép tengerpartokat, de még fehér homokos parton soha nem jártunk, illetve európán kívül sem. Mindenképp főszezon környékén mennénk, mert nem akarok hidegben és esőben nézelődni egy trópusi szigeten csak azért, hogy ki lehessen pipálni a listáról.

Így felmerült:

- Thaiföld (nem tudom hova érdemes)

- Mexikó, Cancun

- Dominika, Punta Cana

- Maldív szigetek (Sun Island-del szimpatizálunk)

Esetleg voltatok olyan szerencsések, hogy ezek közül valahol jártatok már?

Minden tapasztalat, ötlet, vélemény érdekelne. Köszi!

2019. jan. 17. 02:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
54%

Borzasztóan fordítva ültök a lovon. Kevesebbet akartok több pénzért. Épp most vagyok Vietnámban, 3 hét jön ki repjegyekkel, szállásokkal, kirándulásokkal, tranzithotellel, layover trippel 350 ezerből, ha 5 csillagozni akarnék (ami amúgy csak elvesz az élményből, az országból semmit nem látsz), akkor lenne mondjuk nagyon max 500k.

Fejenként 750-ből ilyen igazi hülyeturista Maldívot lehet tolni 10 napig. Képeken menő szállás, oké all-inclusive, 2 nap elmegy utazásra, 1 nap jetlaggel szenvedésre, a maradékon lubickolás meg mondjuk 1 sznorkelezős kirándulás. Nagyon kérlek, hogy fogadjátok meg a tapasztalt utazók tanácsait és ne pénzt szórni akarjatok, sokkal jobban fogjátok érezni magatokat. Sokkal.

2019. jan. 18. 03:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!