Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Sokan pakolnak es elmennek...

Sokan pakolnak es elmennek Magyarorszagrol, de a legtobben hova vandorolnak ki?

Figyelt kérdés

Ismeroseitek, barataitok korebol hova koltoznek ki Magyarorszagrol?

Koszi a valaszokat

2008. nov. 7. 17:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
En Ausztraliaba telepultem ki. SZUPER HELY!!!!!!!!!!!!!!
2008. nov. 17. 03:38
 22/24 A kérdező kommentje:
Ausztralia szuper? El is hiszem, csak jot hallottam rola.
2008. nov. 17. 11:38
 23/24 anonim ***** válasza:
Azt keresd meg a netten,hol találsz magadnak megfelelo munkat, melyik országnak beszéled a nyelvét, nem ajánlom csak úgy vaktában nekivágni a nagyvilágnak. Az ugyan igaz, hogy a világ csaknem minden országában talakozhatsz magyarokkal, de nem minden országban megfeleloek a megélhetési lehetoségek. Lehet,hogy talaálsz megfelelo munkat, de olyan magas áron találsz albérletet,hogy a kereseted rá megy.
2008. nov. 21. 05:24
 24/24 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo, koszi a tanacsot, de mar kikoltoztem, Angliaban elek, mar nem fogok visszamenni Magyarorszagra, maximum egy masik orszagba, egy kicsit melegebb helyre innen Angliabol, majd meglatjuk hogy jon ossze.
2008. nov. 21. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!