Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » MSC hajóutazásról mi a vélemén...

MSC hajóutazásról mi a véleményetek? Pontosabban a Karibi hajóutak érdekelnek.

Figyelt kérdés

Hogyan éri meg jobban elmenni egy ilyen hajóútra? Saját szervezéssel vagy utazási irodával- magyar asszisztenciával?! A Vista utazási iroda kínálata között szerepel egy ilyen utazás, de sok minden kérdőjeles számomra. Nem írja sehol,hogy az italfogyasztás mekkora mértékig van benne a teljes ellátásban, mert az egyik drágább csomagban benne van,hogy korlátlan víz fogyasztás. Magyarán az eggyel “gyengébb” csomagban ez nincs benne?! Kicsit húzós lenne fizetni minden egyes pohár vízért..

A másik pedig az,hogy mennyit tesz hozzá az utazáshoz, hogy van magyar asszisztencia? Mert mi nem szeretnénk befizetni ilyen csoportos kirandulasra a szigeteken. Inkàbb utána nézek,hogy milyen látnivalók és partok vannak a kikötő közelében. Valamint milyennek vélitek az MSC Seaside-ot? Milyenek az ételek? (Nem az éttermekre gondolok)

Előre is köszönöm ha megosztjátok velem a tapasztalaitokat!

2019. jan. 9. 09:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem szívesen mondom, de ha egy utazási iroda ajánlatának értelmezése gondot okoz számodra, akkor a saját szervezéssel még a repjegy vételig sem fogsz eljutni.

SZemélyes véleményem szerint a hajóút az utazás egy rendkívül unalmas és haszontalan formája. De ha mégsem tudtalak lebeszélni, mi a francnak kell neked elmenni a világ végére hajókázni, miért nem tapasztalod meg az általam elmondottakat itt a Földközi-tenger medencéjében?

2019. jan. 9. 17:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de nem tudom honnan veszed,hogy a repjegy vétel sem megy :D Unod az életed, vagy mivan? Számos helyen jártam már Európán belül, és biztosíthatlak,hogy saját magam vettem meg a repjegyemet :D Csak az utóbbi 2 évben jártam Barcelonában,Madridban,Rómában es tavaly nyáron pedig Sardinian voltunk, es mindent sikerult elintezni mindenféle utazási iroda segitsége nélkül... Nyilván magyar idegenvezetéssel, iroda álltal lezsirozott út jóval drágább mintha te magad intéznéd. De mivel nem voltam még sem a tengeren túlon, sem hajóúton, így gondoltam felteszek ide egy kérdést. Bár nem tudom miert olyan rohadt nehéz normális vàlaszt adni egy ilyen pofonegyszerű kérdésre.. De nyilván utálod az életed és inkább leülsz okoskodni a gép elé,mintsemhogy szocializálódj egy kicsit. Márpedig nagyon is rád férne.
2019. jan. 9. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Msc-nél (de ezt le is írják), kb napi 20 órát elérhető a tea-kávé-víz az önkiszolgáló étteremben. De itt bögrés kávéra számíts, nem eszpresszóra. Érdemes az italcsomagokat átnézni, vagy szokott lenni kuponcsomag is, ott veszel pl 10 üveg ásványvízre kupont és azt használod. Italcsomagot még beszállás előtt is lehetett foglalni (Földközi-tenger).

Mi utazási irodánál foglaltuk mindig az utat, de sosem csoportost. Látnivalók ügyében érdemes megnézni az Msc honlapját, kiválasztott útnál minden kikötőben írja, hogy ők hova indítanak csoportot. Ötletnek jó. Ha hajós kirándulásra akarsz befizetni, akkor azt majd ott tudod megtenni.

Amivel számolj még, az a kötelezően fizetendő napi borravaló, ahány fő van a kabinban, annyiszor kell számolni.

2019. jan. 9. 20:03
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen, az italcsomagokat böngésztem már, és bődületesen drágák :O

Ahogy olvastam egy másik topic-ban,hogy masok is írták,hogy nagyon felvitték a csomagok árát. 35$ / nap/fo. Ha egy egyhetes utat nézünk, az 245 $ csak italra :D Bár nem vagyok egy nagy piás, lehet nekem nem érné meg. Néztem a hajó menüjét neten, és pl. ilyen 2,5 $-ert már van jegeskávé. Alap dolgokat meg lehet kapni a 20 órás nyitvatartású étteremben ahogy írtad.

Ja, és még csak annyi kérdésem lenne,hogy mennyire biztonságos nem csoporttal együtt császkálni, ha kiköt a hajó?! Ha mondjuk mi nem szeretnénk befizetni sehova, hanem magunk felfedezni a közeli strandokat? Pl a Bahamakon vagy pl Jamaican. Erősen tartani kell attól, hogy kirabolnak?

2019. jan. 10. 09:31
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
Nézz körül az index hajós utak fórumán, ott többen jártak a karibi térségben. Mi csak a Földközi tengeren hajóztunk többször.
2019. jan. 10. 09:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszaid! :)
2019. jan. 10. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!