Jár asztma miatt 90%-os utazási kedvezmény?
off.
Na pont ezért utaztok 40 éves vagonban és 40 éves ikarussal.
Alig van olyan aki teljes áru jegyet vesz :DDDD
off vége.
10-es vagyok, közalkalmazotti 50 %-os kedvezményem volt, a fiamnak 50 %-os diák - így kerül Debrecen oda-vissza 10 ezer ft-ba. Szerinted ez kevés, 91 ezres minimálbérnél???
És nem, nem ezért vannak leromlott vonatok: nézd meg egy MÁV osztályvezető/főosztályvezető fizetését.
Tudok olyan emberről, aki a közeli kocsmában nyerőgépezett mindezt a munkaidejében. Meg a jutalmak, amiket felvesznek egy veszteséges cégnél...
13!!
Offoltam,de ezt jeleztem is.
Nem kell háborogni,én tavaly 7 ezer forintból megjártam oda-vissza Krakkót busszal.
Csak szemléltetni akartam hogy egyrészt a szolgáltatás színvonalához mérten mennyire drága a tömegközl.
Másrészt, boldog-boldogtalan kedvezményesen utazik.
Ezért ér fel a vonat miskolcról pestre 2óra alatt 2018-ban!
Pedig elvileg a jegybevételeknek hozzá kellene járulni a fejlesztésekhez.
De könyörgöm amikor valaki 90%-al utazik...fizet pár forintot azért amiért te ezreseket.
És sajnos ilyen nem 100,nem 1000 hanem sokkal több van.
(sajnos)
Tartósan beteg csak gyermek lehet. Ezért nem kap pl. 10# kedvezményt
Kérdező ha te is felnőtt vagy már, nem fog járni
Off
12,14,15
Vetkőzd már le, légy szíves a sztereotípiádat: uszodában dolgoztam, országgyűlési képviselő nem volt hajlandó fizetni a belépőjegyért, felment az igazgatóhoz kikunyerálni az ingyenes belépést: "szegény"-nek nem telt az akkor 400 ezer ft-os ft-os fizetéséből :-(
Szóval nem a beteg emberek kedvezménye miatt tart ott az ország, ahol....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!