Van olyan ország ahol aktívan lehet angolul és németül is beszélni?
Figyelt kérdés
2018. dec. 20. 20:50
1/8 anonim válasza:
Biztosan van, hiszen passzívan csak hallgatózni lehet.
2/8 anonim válasza:
Beszélni CSAK aktívan lehet!
Emellett rengeteg országban van lehetöség német és angul beszélgetésre, még Magyarországon is lehetséges.
3/8 D. Brasco válasza:
Svájcban pl mindkettő hivatalos nyelv!
4/8 anonim válasza:
"Svájcban pl mindkettő hivatalos nyelv!"
4 hivatalos nyelv van ott, egyik sem az angol. :)
5/8 anonim válasza:
Bármelyik német nyelvű országban, főleg a nagyvárosi térségekben szinte gond nélkül használhatod az angolt és nyilván a nèmetet is. Én pl Nürnbergben tanultam erasmusosként és mindkettőt sokat használtam.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen rosszul tettem fel a kérdést...Csak a barátommal olyan helyet kerestünk ahol ő tud németül én meg angolul/oroszul beszélni
2018. dec. 21. 19:11
7/8 anonim válasza:
Kb barmelyik orszag, ahol hivatalos nyelv a nemet, NEmeto, Ausztria, Svajc egy par regioja (mondjuk eleg brutalis az ottani nemet), viszont neked multihoz kell bekerulnod ahhoz, hogy munkat kapj.
8/8 A kérdező kommentje:
Logisztikusnak tanulok, nem lesz nehéz
2018. dec. 22. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!