Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Lenne az az ok, amiért nem...

Lenne az az ok, amiért nem mennél el nyaralni a szüleiddel?

Figyelt kérdés
16/f vagyok. Már évek óta ugyan arra a helyre járunk, mindíg ugyan az van. Már eddig is unalmas volt, csak ezeőtt volt, kivel ellenni (jöttek mások is velünk). Idén viszont csak mi megyünk, elgondolkodtam azon, hogy itthon maradok. Te mit tennél?
2010. jún. 27. 23:29
 1/5 anonim válasza:
Nyugii :), nem kell állandóan velük lenned.., átérzem a helyzeted :S...mindenéven ugyanaz...ráadásul testvérem sincs :/
2010. jún. 27. 23:35
 2/5 anonim ***** válasza:

ha vannak még fiatalok, akkor be lehet állni röplabdázni, focizni, stb... nem gáz és még lányok is lehetnek ott :)

öcsémmel, ha tengerparton voltunk, ezt csináltuk, mert nem isemrtünk senkit

2010. jún. 28. 00:17
 3/5 anonim válasza:
Nekem is dettó ugyan ez xD.
2010. jún. 28. 00:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Van tesóm. De hát vele is unalmas már. Esetleg kártyzáni meg röplabdázni tudunk.
2010. jún. 28. 23:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi szerencsére sosem jártunk oda, de abszolút megértem a problémádat, én sem élvezném, ha mindig ugyanoda mennénk! Próbálj beszervezni valami havert, hátha elmenne veletek, ha ez nem megy, akkor menj el erre-arra egyedül, a szüleid nélkül! Ezért nem szabad kihagyni a nyaralást, de ha saját nyaralótok van, akkor megkérheted a szüleidet, hogy most hagy maradj itthon, és majd pár hét múlva elmennél a haverokkal!
2010. júl. 5. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!