Volt valaki januárban a kanári szigeteken? Milyen időre lehet számítani és melyik szigetre érdemes menni?
Én nyáron voltam Kanári szigeteken és Dél-Egyiptomban is :-)
Tenerifén voltunk, tényleg tele van német nyanyákkal, amúgy jó kirándulásokat szerveztünk, meg strandoltunk. Nekem idegesítően nagy volt a tömeg a szigeten.
Dél-Egyiptom nagyon felfutott (sokat járok Egyiptomba), Port Ghalib egy igazi buliváros lett, körülötte szép tengerparti szállodák, illetve a Wadi Gamal nemzeti park is nagyon jó. Elérhető Luxor, Asszuán 1-2 napos kirándulással. Egyetlen koldussal sem találkoztam.
Ha vagányak akartok lenni kempingeztek, pl. Marsa Shagrában. Január nem kifejezetten strandszezon, de elmegy. Én Egyiptomot választanám.
Köszönöm a válaszokat 😊 Utána nézek mindennek amit írtatok. Szorít az idő lassan foglalni kéne, de nyáron is elhúztam az utolsó pillanatig és megérte.
Nem vagyunk olyan vagányak, hogy kempingezzünk, sőt a bulik sem fontosak igazából azért megyünk, hogy kipihenjük ezt az évet 😉
Nem értem pontosan mit is akarsz. Egyszer azt irod hogy nem akarod olcsón megúszni egyszer pedig azt hogy legyen olcsó az utad. Pontosítanád kérlek?
Egyébként mi már jártunk sok helyen télen és jó volt Törökország is (Antalya) meg Málta és Ciprus is klassz volt olyankor.
Én azt mondom ne komplikáljad el!
Nem írtam sehol azt, hogy nem akarom olcsón megúszni csak azt, hogy nem 20000 forintból, mert valaki úgy gondolta ennyit szánok rá csak olyan alpári volt a hozzászólása, hogy törölték.
Egyébként igazad van. Baromira túlkomplikálom már. Én sem tudom mit akarok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!