Budapest elmaradottsága nagyon szembetűnő a nyugat-európai nagyvárosok után?
Nincs is elmaradva.
London sokkal koszosabb, büdösebb. Közbiztonság sokkal rosszabb, vannak ott is olyan épületek amit amikor láttam, csodálkoztam, hogy laknak benne. Párizs szó szerint ragad a kosztól. Budapest ehhez képes elég tiszta. Össze kéne hasonlítani más városokkal szemben, és utána kéne kritizálni vagy dicsérni a város. De ha nincs összehasonlítási alapod akkor ne írj hülyeséget.
Nem tudom, miért lettek leszavazva azok, akik azt mondták, hogy Bp nincs elmaradva. Mert igazuk van. Én is jártam Párizsban és Londonban is, valóban nincs nagy különbség. És igen, Párizs tényleg ezerszer mocskosabb. Sőt kukákból is marha kevés van, úgy kellett kiszúrni őket. Persze több a modern épület, főleg a belvárosban, meg jobb állapotban vannak a régi épületek is (szintén a belvárosban), de ezen kívül... Londonban egyébként folytonos építkezés van, minden képembe belelóg legalább 3 daru. Azok a szép képek a Temzéről és a Big Benről tutira photoshoppoltak. És undorító, hogy a régi, klasszicista stílusú gyönyörű épületek mellett teljesen random találhatók totál futurisztikus építmények. Nagyon nem illik össze. Párizs ennyire nem volt tarka. :D Egyébként a fő turisztikai helyekre figyelnek inkább pl Oxford Street. Na az tényleg álomgyönyörű.
Szerintem Budapest maximum egy picit van lemaradva a többi nyugati nagyvárosoktól.
Budapest nincs lemaradva nyugat-európai fővárosokhoz képest. Sőt soknál sokkal jobb állapotok is uralkodnak. Budapest Magyarország fejlesztett területe. Persze vannak szebb, tisztább európai fővárosoknis.
Magyarországon nem a főváros van elmaradva Nyugat-Európától.
Budapest tényleg nem elmaradott, talán Mo egyetlen helye ami azért elörébb jár jóval mint az ország többi része.
Német nagyvárosokhoz képest, szembetünö, de szerintem azon kívül ahogy írtak Parizs London is van sok helyen ilyen lepukkant....
Èn mindig azt mondom Mo a béka feneke alatt jár, de Budapest azért talán halad valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!