Mondanátok magyar au-pair oldalt?
Figyelt kérdés
olyan 2-3 hónapja találtam egy jót csak már nem tudom a címét de szerintem közvetítős volt és volt egy kép és mellé leirás és ha többet szeretnél megtudni a családrol akkor á kellet kattintani... légy szíves ha tudtok magyar au-pair oldalt linkeljétek2010. jún. 26. 15:43
2/6 A kérdező kommentje:
hát ez nem magyar... de azért köszi amugy ismeremezt az oldalt
2010. jún. 26. 17:09
3/6 anonim válasza:
Én idén megyek au-pairkedni először, de én is a linkelt oldalon találtam családot. Nem értem miért akarsz magyar honlapot, ha nem érted mit írnak ezen az oldalon ki ne menj, mert "eladnak"!!! Itt alap dolgokat írnak le, ennyit kell tudnod beszélni! Jó pár közvetítő magyar irodával beszéltem már, mindegyik kért a család egyeztetése után 65.000 forintot. Na, akkor hagytam ott őket. Tőled nem kérhetnek pénzt, azt a család fizeti!!! Sok sikert!
4/6 A kérdező kommentje:
öö felsőfokú angol nyelvizsgám van... és nem azért keresek magyart mert nem tudok angolul... hanem mert ott láttam nagyon jó családokat... meg érdekes volt az oldal...
2010. jún. 26. 17:45
5/6 anonim válasza:
Ó, akkor ne haragudj, hogy nem a kérdésre válaszoltam. Próbálkozz, ha nem olyan régen láttad, biztos meglesz előbb utóbb.
6/6 anonim válasza:
Próbáld megkeresni az előzmények között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!