Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Macska utaztatás, hogyan?

Rewolt kérdése:

Macska utaztatás, hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eloszor is sajnalom hogy nincs ekezet,de a billentyuzetemen angol kiosztasu.

Lenne egy nagyon nagy problemam,amiben segitsegre lenne szuksegem.

At akarom kuldeni a macskamat Amerikabol/Magyarorszagra es ebben kellene segitseg,mert egyaltalan nem tudom hogyan lehetne ezt megoldani ugy hogy en nem utazok vele,mivel en mar sajnos Magyarorszagon vagyok.

Szoval valahogy el kellene nekem kuldeni Magyarorszagra a macskamat.Barki aki tud segiteni kerem kommenteljen vagy irjon uzenetet.Barmilyen segitseget elore is nagyon koszonok!

2018. szept. 30. 22:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Hat nem tudom pontosan milyen kisállatszállítási lehetőségek lehetnek. (En csak Eurólan belülit ismerek) De ha van is nagyon drága.

Gondolom senkid nem jön USAból MO-ra mostanság, mert akkor ugye vele jönne.

Esetleg ezeket nezd meg, háha tudnak segítesni:

[link]

[link]

2018. szept. 30. 23:47
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

"Amerikabol Magyarorszagra"

Honnan Amerikabol?

Az amerikai kontinens eleg nagy, ami azt illeti :D

Hol van most a macska? Aki eteti, gondozza, miert nem tudja elkuldeni neked? Gondolom, az allatorvosi es szallitasi koltsegek joparszaz dollarba kerulnek, ezt a feladas elott illetve a feladaskor kell kifizetni, elozetesen megvenni a szallito ketrecet, stb.

Miert utaztal Magyarorszagra a macska nelkul?

Mibol gondolod, hogy barki is vallalni fog egy tobbnapos, sok penzbe kerulo maceras ugyintezest - miert nem vitted magaddal, amikor visszakoltoztel Magyarorszagra?

Sajnalom...

2018. okt. 1. 04:08
 3/4 anonim ***** válasza:
dead or alive?
2018. okt. 1. 22:06
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Miert nem vitted magaddal?

Szerintem olcsobb ha eladod/elajandekozod es Magyarorszagon veszel egy masik macskat.

Ha egyszeru hazimacska akkor ingyen is tudsz szerezni.

2018. okt. 10. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!