Macska utaztatás, hogyan?
Sziasztok!
Eloszor is sajnalom hogy nincs ekezet,de a billentyuzetemen angol kiosztasu.
Lenne egy nagyon nagy problemam,amiben segitsegre lenne szuksegem.
At akarom kuldeni a macskamat Amerikabol/Magyarorszagra es ebben kellene segitseg,mert egyaltalan nem tudom hogyan lehetne ezt megoldani ugy hogy en nem utazok vele,mivel en mar sajnos Magyarorszagon vagyok.
Szoval valahogy el kellene nekem kuldeni Magyarorszagra a macskamat.Barki aki tud segiteni kerem kommenteljen vagy irjon uzenetet.Barmilyen segitseget elore is nagyon koszonok!
"Amerikabol Magyarorszagra"
Honnan Amerikabol?
Az amerikai kontinens eleg nagy, ami azt illeti :D
Hol van most a macska? Aki eteti, gondozza, miert nem tudja elkuldeni neked? Gondolom, az allatorvosi es szallitasi koltsegek joparszaz dollarba kerulnek, ezt a feladas elott illetve a feladaskor kell kifizetni, elozetesen megvenni a szallito ketrecet, stb.
Miert utaztal Magyarorszagra a macska nelkul?
Mibol gondolod, hogy barki is vallalni fog egy tobbnapos, sok penzbe kerulo maceras ugyintezest - miert nem vitted magaddal, amikor visszakoltoztel Magyarorszagra?
Sajnalom...
Miert nem vitted magaddal?
Szerintem olcsobb ha eladod/elajandekozod es Magyarorszagon veszel egy masik macskat.
Ha egyszeru hazimacska akkor ingyen is tudsz szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!