Rolitúra vélemények?
#1: annyi pénzből, amiből egy átlag utazási iroda kínálja a programjait én még sosem tudtam volna megoldani, mert ugyebár Magyarországon belül sem mindegy, ki, hol lakik. Egyébként meg ha utazási irodával mész, akkor ott van program. Ha egyedül megyek, akkor nincs, ha repülővel megyek egyedül, akkor meg még helyhez is vagyok kötve. Vagy plusz pénzért bérelhetek kocsit, de akkor az megint drága.
Most a rolitúra 39.000 Ft-ért hirdette pl a Zágráb-Rastoke-Bihács-Plitvicei-tavas útjukat. Ha ketten megyünk kocsival ugyanide, már csak az útiköltség drágább lenne fejenként, amibe még nincs szállás reggelivel, sem idegenvezetés. Vannak azért ettől jóval drágább utazási irodák is (pl. Proko Travel), és jóval rosszabbak is (pl. Adria Tours). De egyikre sem mondanám, hogy önállóan én ugyanazt a programot olcsóbban képes lennék kihozni.
#5: akkor én egy 3. féle ember vagyok :D Szívesen szervezek magamnak is utakat, de vannak helyek, ahová utazási irodával olcsóbb eljutni, ha meg idegenvezetés van, az mindig jól jön egy ismeretlen helyen, hogy legközelebb önállóan látogatva már ismerjem a környéket, sé fel tudjak idézni pár dolgot, amit elmondott az idegenvezető. Belföldön például soha nem mennék utazási irodával, mert ezt képes vagyok saját magamnak kimaxolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!