Nagy utazóktól kérdezem, hogy nekik hogy tetszett Szardínia?
Figyelt kérdés
Azoktól várok választ, akik már megfordultak pár helyen. Mondjuk Maldív, Punta Cana, Phuket stb...2018. aug. 23. 07:21
1/5 D. Brasco válasza:
A maldiv szigeteknek ,phuketnek meg a többinek mi köze ahhoz hogy nekem hogy tetszett szardinia?!?
2/5 anonim válasza:
Aki a fenti helyeken járt, az nem feltétlenül nagy utazó, csak szeret tengetparton fetrengni egy all inclusive hotel oldalában. Szardínia ennél bőven többet tud nyújtani, de nem mindegy, hogy kinek mire van igénye.
3/5 anonim válasza:
Phuketen voltam, de az nem Szardínián van, hanem Thaiföldön.
Elmegy, bár nekem nem tetszett. Mivel többször megyek Thaiföldre így van összehasonlítási alapom. Kho Samui sokkal jobb mint Phuket. Phuket tele van oroszokkal, muszlimokkal, koszos, zajos, drágább mint más hely.
4/5 anonim válasza:
Nyilván a kérdező arra gondolt, hogy ezekkel a szigetekkel összehasonlítva Szardínia mennyire jó hely, nyilván tisztában van vele, hogy melyik melyik országban van.
5/5 anonim válasza:
Mondjuk én nem lennék abban biztos, hogy a kérdező tudja, melyik ország része Szardínia.
Hogy konkrét példát mondjak, nekem tetszett. Kultúrált volt szép óvárosokkal, öblökkel, fehér homokkal. Amőgy erősen túlértékelt, de neked épp ezért fog tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!