Haosszú autós úton mivel lehet elfoglalni magunkat?
kb 14 órás út áll előttünk Görögörszágba. 2 felnőtt és 3 "gyerek"(18-17-10 év). Mivel szórakozhatunk,majd meg mivel tölthetjük el az időt? Játékok..stb
gondoltam a barkóbára, filmnézésre, de azokat sem lehet 14 óán keresztül.
köszönöm a válaszokat
köszönöm az eddigi válaszokat.
tájnézés biztosan lesz. a táblákkal az van, hogy mindenki tudja a kreszt. a két nagynak már megvan a jogsija a kisebb pedig volt ilyen táborba, ahol életmentés meg kresz volt :)
olvasásra is gondoltunk, de az autóba elég kockázatos..
Jah tényleg, most nézem csak , hogy hány évesek a gyerekek, bocsi:D
Szeintem madj hozza a sors:D, alvás is lesz ebből az órából elég sok szerintem.
Szerintem ne aggódj miattuk, feltalálják magukat! :) Én pl sokszor keresztrejtvényt fejtettem (szép kirkszkrakszos betűkkel), vagy csak zenét hallgattam, kidőltem és aludtam. Hidd el egy ilyen út azért fárasztó ám, nem lehet végig beszélni és szórakozni, olykor el fognak kókadni 1-1 órára! :) A nézelődés amúgy is sok időt elvesz, ha már szép tájakra értek, a "néééézd, az ott mi?" jellegű beszélgetéssel! :) (pláne ha eddig nem jártatok arra)
Esetleg játszhattok olyat is (ami ugyan nem tudom autóban mennyire hatásos), hogy mindenki kap egy-egy papír darabot, és arra felír egy híres embert, állatot, bármit, majd a szomszédja homlokára ragasztja, úgy hogy a tartalmát ő nem láthatja. Ezután körbe haladhattok, és mindenki csupán egyetlen egy eldöntendő kérdést tehet fel. Tehát pl állat vagyok? fekete vagyok? van családom? ti pedig csak igennel és nemmel válaszolhattok. Mi ezzel majdnem 2 órán keresztül eljátszottunk (igaz sokan voltunk), de nagyon nevetséges volt, volt köztünk politikus, micimackó, de színész is... Értelemszerűen az nyer, aki legelőször kitalálja mi ő, de lehet ettől folytatni a játékot. Szerintem egyszerű post it-tel is megoldható, akkor nem kell szórakozni celluxszal meg mindenfélével. Ja, és a sofőr is részt vehet benne simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!