Magyarországról egy lakókocsi átszállítatása Amerikába (Rhode Island) mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2018. aug. 14. 22:45
1/9 anonim válasza:
Kb. 400e ft körül, +-/50-100e Ft
2/9 anonim válasza:
Szerintem tobb, mint 400K, legalabb 550K, vagy megtobb - es ezert az osszegert csak leteszik a kikotoben, es meg nem hasznalhato.
Miert nem bereltek? Sokkal olcsobb, mint EU-bol athozni egyet.
3/9 anonim válasza:
Kint sokkal jobbat kapsz sokkal olcsóbban.
4/9 anonim válasza:
Jobban megéri kint bérelni/venni mint innen szállítani...
5/9 A kérdező kommentje:
Nem rövid időre megyünk 1-2 hétig én is bérelnék inkább, de most fél évről van szó.
2018. aug. 15. 11:17
6/9 anonim válasza:
international freight shipping-re guglizz ra es kerj arajanlatot a kulonbozo cegektol.
En a nyugati parton ismerek egy ceget, ok szemelyautot kb. 3-4 ezer dollarert visznek Magyarorszagra kontenerrel. Keleti partra valszeg talalsz olcsobbat.
Amugy szerintem jobban megeri az otthonit eladni, a penzhez meg hozzacsapni egy kicsit es venni egy hasznaltat ha mar itt vagy:
7/9 A kérdező kommentje:
köszi
2018. aug. 15. 20:16
8/9 anonim válasza:
@5 Azt ugye tudjátok, hogy az ESTA 90 napos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!