Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Utazás gyenge immunrendszerrel...

Utazás gyenge immunrendszerrel. Hogyan?

Figyelt kérdés
Gyenge az immunrendszerem, de most utazni kényszerülök. Egy panzióban kéne megszállni. Félek, hogy fertőzést kapok a fürdőszobában, a wcn vagy a konyhában? Hogyan tudom elkerülni?
2018. aug. 13. 13:49
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Mikor leukémiás voltam, ezeket használtam: egészségügyi arcmaszk, kézfertőtlenítő, C-vitamin kúra, immunterápia. Ne nagyon egyél nyers kaját, csak saját edényeket és evőeszközt használj, és nyilvános helyen ne zuhanyozz mezítláb, ne ülj a toalett ülőkére.
2018. aug. 13. 14:18
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a a segítséget, de akkor mit csináljak? Hogyan wczek? Ne is zuhanyozzak a 2 nap alatt egyáltalán?

Csak teljeskiőrlésű zsemlét és marfarint fogok vinni. Az bírja. Inzuinrezisztens vagyok. Ez mégjobban nehezíti a kajálást. De igazán a zuhanyzástól és a wczéstől félek.

2018. aug. 13. 14:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát akkor nefügyéle.

...és ne is szaaarjál.

2018. aug. 13. 15:19
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves szavakat. Örülj neki, hogy te nem vagy beteg... Csak a lelked
2018. aug. 13. 15:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Az 1-es válaszoló nem arra gondolt, hogy nem kell fürödnöd egyáltalán, azt írta ne mezítláb. Ami azt jelenti, hogy otthonról viszel egy gumipapucsot és abban állsz a zuhany alá.

A WC-re pedig ne ülj rá. Amikor nem otthon WC-zek, én sem ülök rá soha. Ha ezt nem tudod megoldani, akkor vigyél higiénikus ülőke takaró papírt, lehet kapni a Rossmannban.

2018. aug. 13. 18:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha lelki beteg vagy, akkor ne utazzál!

Legalább nem terjeszted el az egyéb betegségeidet.

2018. aug. 13. 19:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Primer immunhiányom van, ez nem lelkibetegség, még csak nem is tehetek róla, mert így születtem. Nem szórakozásból utazok,hanem most elkerülhetetlen.
2018. aug. 13. 19:53
 8/9 anonim ***** válasza:

Valaki ráül nyilvános helyen a vécére? :O

Soha életemben nem ülnék rá csupaszon olyan helyre, ahová ki tudja, ki pisilt-kakilt oda előttem. Fölé lehet úgy "guggolni", hogy ne kelljen hozzáérni, de azért rendesen belemenjen a termék a csészébe. Ha nagyon nem tudsz célozni, akkor pedig vécépapírral körbe lehet rakni az ülőkét és ráülhetsz, de én úgy se nagyon javaslom.

Zuhanyozni az összes kollégista ismerősöm zuhanypapucsban szokott.

Szerintem ezek tök alap higiéniai dolgok, nem is kell hozzá gyenge immunrendszer.

2018. aug. 13. 21:43
 9/9 A kérdező kommentje:
Most rendeltem wcre helyezhető,eldobható fóliát. Remélem a papucs elég lesz a zuhanyzáshoz.
2018. aug. 13. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!