Utazás gyenge immunrendszerrel. Hogyan?
Köszönöm a a segítséget, de akkor mit csináljak? Hogyan wczek? Ne is zuhanyozzak a 2 nap alatt egyáltalán?
Csak teljeskiőrlésű zsemlét és marfarint fogok vinni. Az bírja. Inzuinrezisztens vagyok. Ez mégjobban nehezíti a kajálást. De igazán a zuhanyzástól és a wczéstől félek.
Hát akkor nefügyéle.
...és ne is szaaarjál.
Az 1-es válaszoló nem arra gondolt, hogy nem kell fürödnöd egyáltalán, azt írta ne mezítláb. Ami azt jelenti, hogy otthonról viszel egy gumipapucsot és abban állsz a zuhany alá.
A WC-re pedig ne ülj rá. Amikor nem otthon WC-zek, én sem ülök rá soha. Ha ezt nem tudod megoldani, akkor vigyél higiénikus ülőke takaró papírt, lehet kapni a Rossmannban.
Ha lelki beteg vagy, akkor ne utazzál!
Legalább nem terjeszted el az egyéb betegségeidet.
Valaki ráül nyilvános helyen a vécére? :O
Soha életemben nem ülnék rá csupaszon olyan helyre, ahová ki tudja, ki pisilt-kakilt oda előttem. Fölé lehet úgy "guggolni", hogy ne kelljen hozzáérni, de azért rendesen belemenjen a termék a csészébe. Ha nagyon nem tudsz célozni, akkor pedig vécépapírral körbe lehet rakni az ülőkét és ráülhetsz, de én úgy se nagyon javaslom.
Zuhanyozni az összes kollégista ismerősöm zuhanypapucsban szokott.
Szerintem ezek tök alap higiéniai dolgok, nem is kell hozzá gyenge immunrendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!