BME-GTK Golyatabor?
Figyelt kérdés
Ha kihagyom a BME-GTK golyataborat, nagyon nehez lesz beilleszkedni?
Utana lesz golyahet, ott meg ismerkedes van , nem ?
2018. aug. 2. 18:04
1/3 anonim válasza:
Sok olyat ismerek, akinek nem jelentett hátrányt, hogy nem ment gólya táborba. Azon kívül is lehet majd ismerkedni és barátkozni, csak a lehetőséget kell majd felhasználni. Ha nem vagy ilyen típus, esetleg annyira nem szeretsz vedelni, akkor lehet nem is élveznéd annyira.
Én személy szerint elmennék, mert mégis csak egyszer van az életemben, élmény, emlék. Dönts ahogy magadhoz képest érzed :) jó buli.
2/3 anonim válasza:
végül jelentkeztél? holnapig van még lehetőség :) szerintem utána is lesz lehetőségünk ismerkedni de én például nagyon várom a gólyatábort szóval ki nem hagynám :D
3/3 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!:) Vegul nem, mert nem leszek otthon. :D
2018. aug. 13. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!