Ti se mentek sehova nyaralni?
Egyáltalán nem értem a szüleimet, már kb 5 éve nem voltunk sehol nyaralni, túrázni. Ők erre azt mondják mikor felhozom, hogy jobb nekik itthon pihenni inkább, nem vágynak utazásokra, pedig nekem minden vágyam utazgatni. Nagyon szívesen gondolok vissza a 5-6 évvel ezelőtti emlékekre mikor Balatonon voltunk 1 hetet. És a legjobban az idegesít, hogy nem is a pénzzel van a baj, mert az van, de ők inkább a házat csinosítgatják, fullozgatják a pénzből, közben jobbnál jobb helyekre mehetnénk...
He felnőtt leszek, terveim között szerepel a sok utazás, különböző kultúrák megismerése, de a családdal alig marad sajnos maradandó emlékünk amikre visszagondolhatunk majd később, mert ők öregednek, mi meg elköltözünk.
Mennyi idős vagy?
16-17 évesen már mentünk mindenfelé a barátaimmal, szülőkkel nem is igazán élveztük már.
En kb 5szor voltam a szuleimmel nyaralni es mind belfoldi utazasok voltak.
Aztan lett egy lehetosegem hogy meglatogassak valakit amerikaban es mar akkor 5 eve hogy nem voltam sehol nyarani, igy elmentem.
Megértelek, de nem várhatod el a szüleidtől, hogy nyaralni vigyenek, ha nekik erre nincs igényük. Ahogy már írták, mehetsz a barátaiddal, diákmunkás pénzből akár magadnak is elő tudod teremteni az utazásra valót, ha a szüleid nem adnak rá.
"de a családdal alig marad sajnos maradandó emlékünk amikre visszagondolhatunk majd később" - ez a rész pedig elég szomorú. Mi évek óta nem voltunk nyaralni, mert nem engedhetjük meg magunknak, viszont nem ezen múlnak a maradandó emlékek, a négy fal között is lehet emlékeket gyűjteni a családdal.
Majd 2-án megyek Csongrádra a Körös-Torokra, hatalmas bulik lesznek!
"...nem is a pénzzel van a baj..."
Akkor mondod azt, hogy Anya/Apa szeretnék elmenni barátommal/barátnőmmel Balatonkutykurutyra egy hétre.
Pénz a zsebbe és hajrá.
Mindenki azt csinálja amiben kedvét leli. Te kimozdulsz, Ők házat csinosítanak.
Ez nem járható?
Nyári szabadság? Jó vicc.
Jó ha szabadnapon otthon lehetek a négy fal közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!