Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Nagyon izgulok mit tegyek?

Nagyon izgulok mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma kijöttem Zágrábba egy napra kirándulni. Háromszor szállitottak át minket állitólag a horváth vonalon vágányzár volt viszont a MAV nem tud ilyenröl. Attól félek hogy mi lesz ha hazafelé is ez lesz holnap, mert annyi infót tudtam meg hogy a reggeli vonat bus, a délutáni direkt. Ezt irta nekem le az információs. Hogy találom meg a pótlóbuszt ha egyáltalán az lesz? Nem akarok eltévedni sem. Bár akkor még mindig ott a 16 40/es járat, de nekem a korábbi lenne jó
2018. júl. 21. 23:21
 1/1 anonim ***** válasza:

Egy kalap szar az egész MÁV meg a vonatai; tavaly is vágányzár volt ilyenkor, csak ott egy héttel a munkálatok előtt! kiírták :D

Nem mintha nem tudták volna nyilván már tavasz elején, főleg, hogy akkor tették be az Iszria-borzalmat, csak épp leszarják az embereket.

Nyugi, 100%, hogy hazafelé is ez lesz, mert a felújítások kb 2-3 hétig tartanak minimum, de inkább nyár végéig.

El kéne már felejteni a MÁV-ot, mint utazási lehetőség, mert horribilis árakon nulla szolgáltatást nyújtó fos.

2018. júl. 22. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!