Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Isztambul mennyire biztonságos...

Isztambul mennyire biztonságos mostanában?

Figyelt kérdés

Szeretnék elmenni, mert lehetőség nyílt rá, hogy egész olcsón eljussak oda, mindig is tetszett. Az ismerőseim viszont hetek óta pánikolnak és próbálnak lebeszélni. Van ennek alapja vagy csak vészmadarak? Ti voltatok mostanában vagy terveztek menni?

Köszönöm előre is a válaszokat :)

2018. júl. 7. 12:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Utána tudsz olvasni. Én is utána olvasgattam, mindössze 3 perc alatt megtudtam, hogy Isztambul biztonságos. Törökország egyes részein nem lehet menni, egyes részeihez csakis saját felelősségedre. Isztambul nem tartozik a veszélyes zónákba. Nem bántásból, de miért nem használod a googlet?? Sokan írnak akik jártak ott az elmúlt 1 évben. Érdemes utána olvasgatni.
2018. júl. 7. 12:59
 2/5 anonim ***** válasza:
A repülöterre vezeto uton elobb fogsz meghalni.
2018. júl. 7. 13:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én gyakran járok Isztambulba, pár hét múlva is megyek és igen, biztonságos.
2018. júl. 7. 22:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Tegnapelőtt jöttem haza onnan (nő vagyok, egyedül utaztam) és csak azt tudom mondani, hogy ne hallgass az agymosott idióta ismerőseidre.
2018. júl. 9. 13:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Onnan írok jelenleg. :) Minden oké, most értünk vissza a hotelbe egy esti sétáról. Gyönyörű és varázslatos ez a város, ne hagyd ki! :)
2018. aug. 20. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!