Milyen híres ruha üzletek, drogériák és egyéb üzletek vannak Franciaországban ami Magyarországon nincs?
A legegyszerűbb, ha bemész a Galleries Lafayette-be vagy a Printemps-ba, a fast fashion màrkàk elitebbjét megtalàlod. Ràadàsul most kezdődnek a nagy leàrazàaok, ilyenkor korrekt àron lehet kapni dolgokat. Pl a Longchamps-nàl ilyenkor érdemes tàskàt venni, múltkor vettem utazótaskàt 80%-os àrengedménnyel (soldes + GL hűségkàrtya).
A Marais negyed tele van kis butikokkal, ott is ki lehet ilyenkor fogni jó ès egyedi dolgokat.
A többi helyen főleg olyan dolgok vannak, amik Magyarorszàgon is, talàn a vàlaszték nagyobb kicsit (Etam, Promod, H&M, C&A, Naf Naf, Camaïeu...)
Talàn az 1 jour ailleurs, a Burton, a Caroll meg az 123 azok az üzletek, amik nincsenek otthon, és főleg nagyon szép és minőségi dolgokat àrulnak, ha valakinek tetszik az a stílus. Az 123 pl kasmírban ès selyemben nagyon korrekt àrakon tud dolgokat àrulni, pl vettem nàluk leàrazàson egy 100%-os selyemblúzt 99 euróért (70%-os àrengedménnyel) sőt, a menyasszonyi ruhàm is nàluk vettem, egy gyönyörű törtfehér selyemruha, 160 euróèrt, azóta is tudom hordani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!