Nyaralt valaki Törökországban, Antalya városban az Anabelle Diamond Annex hotelben? Ha esetleg igen, akkor leírná véleményét?
Nagyon kedves vagy!Ezeket mind már rég megtaláltam. De mivel írtam, hogy az Annabella Diamond Annex hhotelről érdeklődnek, amiről nagyon kevés vélemény volt, emiatt bátorkodtam kiírni ezt a kérdést, hátha idén járt már ott valaki és mesélne pár tapasztalatot.
Az ilyen kedves kommentelők pedig inkább kerüljenek, mert sokmindenre nem megyek velük, azonkívül hogy lehülyézik a másikat
Szép napot!
Soha nem tudnék így reagálni egy érdeklődő ember kérdéseire! De hálistennek mindannyian más emberek vagyunk!
A demokrácia lényege az, hogy mindenki olyan hülye marad, amilyen akar. És ezt te szó szerint betartod. Ott a nyomorult 818 értékelésed, fentebb... Csak annyi eszed sincs, hogy megértsd, ugyanarról a hotelről beszélgetünk. Sőt, épp annyi eszed van, hogy utazási irodával mennél.
Megérdemled.
Ezt inkább hagyjuk. Mert le tudok e is menni alpári módban.Alacsonyabb kategóriába van besorolva... De nem is értem mit magyarázkodok itt egy ......
Légyen szép napod!
Boldogíts mást a hozzászólásaiddal, amit igy látom az értékelésed alapján, mások sem nagyon szívlelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!