Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » USA Nyugati-Part 3 hetes...

USA Nyugati-Part 3 hetes körutazás útvonalterv összeállítás?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Jövő január utolsó hetében indulunk 3 hétre. Egyénileg utazunk, ráadásul először, szóval bármilyen tipp, segítség, jó tanács jól jönne. Van itt olyan, aki szintén kb. 3 hétet töltött kint? Mi minden fér bele 3 hétbe, hogy ne őrült rohanás legyen az egész, de mégis sok minden beleférjen a 3 hétbe?

Még csak a repjegyek vannak meg, szállások még sehol sincsenek foglalva, de gondolom azt is mielőbb el kellene intéznünk.

2018. jún. 30. 09:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Szeptemberben megyünk,utána szívesen válaszolok.
2018. jún. 30. 21:40
 2/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szívesen olvasnám a tapasztalataidat, élményeket, stb. Szóval majd ne felejts el írni. :)

Habár, addigra nekünk már összeállított programnak kell lenni.

Ismerős, akik minden 2. évben mennek azt javasolta, hogy még a nyáron találjunk ki mindent, és foglaljunk előre szállásokat, mert később nehezen találunk szabad helyeket, amik árban, és minőségben is jók.

2018. júl. 1. 09:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyébként az ismerőseink nem túl kreatívak, mindig ugyanazt csinálják, egy-másfél hetet eltöltenek L.A.-ben, átmennek Las Vegas-ba, esetleg San Diego-ba, majd vissza L.A. és irány haza. Ők inkább a tengerparton heverészős típusok. Egyébként a férjem is, én viszont nem, amit lehet, látni szeretnék. Szóval ettől mi azért színesebb programot szeretnénk összeállítani.
2018. júl. 1. 09:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi kint élünk San Francisco mellett... Az elmúlt 10 évben mindent körbe jártunk. Los Angeles szerintem vacak, amit en ajanlanak, San Francisco, highway 1-on végig 2 ejszakazassal La, onnan Death Valley, Hoover Dam, Vegas, esetleg visszafele Yosemite. De ugye tudod, hogy januarban még vegasban a medencek is zarva vannak es akár nappal is kabát kellhet? tehát remélem nem nyárra vagytok beallitba mert nappal kaliforniaban 13-max 19 fok van
2018. júl. 1. 10:18
 5/8 anonim ***** válasza:
elozo vagyok, haprivatban megadod a szamodat kuldok fotókat. esetleg januárban szicesen megmutatom nektek San Franciscot
2018. júl. 1. 10:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi florida, key west, kennedy space center, aztán san francisco, eddig 100%
2018. júl. 1. 11:51
 7/8 anonim válasza:

Hát, Los Angelesre én nem pazarolnék sok időt. Nekem az kicsit csalódás volt... Mármint ha csak élvezni akarod a "cali lifestyle-t", pihenni, semmit nem csinálni, jókat enni, akkor arra tökéletes, de azért felesleges kifizetni a drága repjegyet és szállást. Magára a városra 4-5 nap bőven elég szerintem.

Érdemes megnézni a Grand Canyon-t, ha lehetőség van rá, akár helikopterből is. A napfelkelte csodálatos ott. :) San Francisco is kihagyhatatlan, nekem az valahogy sokkal jobban bejött, mint LA.

Ha már a nyugati részen vagytok, szerintem Vegast se hagyjátok ki. Oké, hogy nincs tele múzeumokkal, de megvan a varázsa, hidd el. Onnan autóval kb fél óra a Hoover-gát, érdemes megnézni.

Utazgatás közben útba ejthetitek a Death Valley-t, Yosemite Parkot.

Mi tavaly voltunk, kb ezeket néztük meg:

-Los Angeles

-Walk of Fame

-Rodeo Drive

-Hollywood felirat (a Griffith Observatory-tól indultunk)

-LACMA, The Broad, The Getty (nem vagyok nagy múzeumjáró, de ezek nagyon tetszettek)

-Venice Beach, Santa Monica, Malibu (Malibuban van a Rocky Oaks Malibu, előre kell foglalni, szerintem megéri)

-Universal Studios, Disneyland Park (ha szeretitek az ilyen jellegű programokat)

Ezután San Francisco-ba mentünk, kocsival. Útközben megnéztük az Apple Park-ot San José-ban, Steve Jobs házát.

-San Francisco

-Golden Gate

-Twin Peaks (este csodálatos)

-Chinatown

-Alcatraz

-Mission District

-Disney Múzeum

-Pier 39

-Palace of Fine Arts

Ezután Vegas-ba mentünk, útközben megnéztük a Death Valley-t. Las Vegas-ban 3 éjszakát voltunk, plusz megnéztük a Hoover-gátat és innen mentünk a Grand Canyonhoz is.

2018. júl. 1. 15:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekünk a terv LA, aztán SF, Oakland, Yosemite, Death Valley, Zion, Bryce Canyon, Antelope Canyon, Monument Valley, Horseshoe Bend, Grand Canyon, Barringer kráter, Hoover Dam, Vegas, és végül NYC. Ebből LA 3 nap, Sf szintén, NY pedig 5 nap. Az összes többi egy-egy napok, összesen szintén 3 hét időtartamban, szóval Nektek még simán lazábban is simán belefér a nyugati part :)
2018. júl. 10. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!