Táborba megyek, tudsz segíteni?
Figyelt kérdés
Júniusban táborba megyek iskolával.Osztályomból még páran jönnek,de senkivel nem vagyok jóba közülük.Nem vagyok barátkozó típus,pedig nagyon szeretném,ha tudnék barátkozni.Egy hetes lesz,de nem tudom mit tegyek.Nem merek előttük megszólalni,mert attól félek,nem érdekli őket,amit mondok.Félénknek ismernek de nem vagyok az.Nem tudom mit csináljak ott.Hogyan beszélgessek velük.Kérlek,ha tudtok tanácsot adni,segítsetek.nem akarok egyedül unatkozni.2010. jún. 17. 15:17
1/2 A kérdező kommentje:
egyébként 14 éves vagyok.Ciki az,hogy ennyi idősen nem tudok barátokat szerezni...
2010. jún. 17. 15:24
2/2 anonim válasza:
Az hogy beszélgetsz, nem jelenti azt, hogy rögtön nagy szájúnak kell lenned... Egyszerűen csak vegyél részt a programokon, mosolyogj, beszélgess alattuk azokkal, akik melléd szegődnek, vagy este kezdeményezz valami témát a szobatársaiddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!