Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hosszu dubaji atszallasnal...

Hosszu dubaji atszallasnal erdemes bemenni a varosba?

Figyelt kérdés

11 ora 20 perc lesz az atszallasra, de ejszaka landolna a gep, es reggel 8-kor indulna tovabb.

Mivel tudok a gepen aludni, ezert gondoltam kimennek a varosba szetnezni, de a kerdes az, hogy van-e ennek ertelme?

Leginkabb kozlekedesi es biztonsagi szempontbol.

2018. máj. 26. 12:35
 1/6 anonim ***** válasza:
14%

Itt kezdődnek a problémák, hogy speciel én annak is örülnék (valószínű soha életembe nem is lesz rá "gondom") hogy eljutnék egy éjszakára dubaiba. Te meg azt kérdezed hogy nem e jobb ötlet lenne e aludni?!?! Nevetnem kell.... Kínomban 😂

Vagy ez egy kamu kérdés?!? Mond hogy az. Dubaiba van azt aludna. Istenem gyere le.

2018. máj. 26. 16:50
 2/6 anonim válasza:
36%
Szerintem menny és dubajozz egyet.
2018. máj. 26. 17:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs értelme, inkább nézelődj a reptéren.
2018. máj. 26. 20:02
 4/6 anonim ***** válasza:
53%

Istenem de szanalmas az elsö...

Sztem amugy ejjel nem sokmindent latnal, nem tul szerencses atszallas

2018. máj. 26. 20:32
 5/6 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy aludni akarok? :)

Pont ezzel kezdtem, hogy tudok a gepen aludni, ugyhogy nem akarok kulon szallodat foglalni, meg ott aludni, inkabb ellebecolnam az idot a repteren kivul.

Jesszus, normalisan tesz fel az ember egy kerdest, es ilyen valasz jon ra...

2018. máj. 27. 06:33
 6/6 anonim ***** válasza:
26%
Nekem 18 órás stopoverem volt Dubaiban, annyira nem érdekel az a porfészek hogy inkább végigszenvedtem a reptéren és nem mentem be. Biztonságosnak biztonságos.
2018. máj. 27. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!