Melyik a kedvenc városod?
Figyelt kérdés
Ahol voltál már (és esetleg visszamennél), vagy ahova nagyon el szeretnél jutni2018. máj. 23. 18:34
2/12 anonim válasza:
Kanchanaburi (Thaiföld)
Már vagy ötször voltam, és imádom. Idén is nemsokára megyünk.
3/12 anonim válasza:
En Erdelyi vagyok es Budapest!!!!!
4/12 anonim válasza:
Olasz városok tetszenek, nem voltam még, de minden vágyam Nápoly, Sicilia, Firenze,Róma,Bologna, Velence megnézni.
De bármely mediterán város tetszik, Málta is, Rovinj, Pula, Monaco, Barcelona, Cannes, távol keleten Singapur, Tokio, fülöp szigetek.
5/12 anonim válasza:
Alicante, Róma, Firenze, Amalfi
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ezek nagyon jó helyek, nekem Barcelona a legjobb, ahol voltam, imádtam, de Velence is nagyon jó volt! :)
2018. máj. 24. 15:54
8/12 anonim válasza:
egyet nem is tudnék kiemelni. Prága, Róma, Taormina azt hiszem a top 3, ahol eddig voltam.
a bakancslistám viszont nagyon hosszú, az elején kb New York, Barcelona, Szentpétervár, Moszkva, Tókió, San Francisco állnak. de még tudnám sorolni :)
9/12 anonim válasza:
Velence vagy Rovinj.
Amúgy: Zürich, Lugano, Neuchatel, Brig... van egy pár.
10/12 anonim válasza:
Budapest. Ha külföldi várost kell mondani akkor Sydney, nekem abszolút kellemes meglepetés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!