Európai körutazás motorral?
Az azért komoly útvonal terv lehet, ha egy idegen mondja meg, hogy hány kilométert fogsz megtenni.....
A következő kérdésed mi lesz, hogy mennyi szalámis szendvicset csomagoljál, vagy hány defekt várható?
Apropó: láttál már motort közelről? :)
Ne szomorkodj, tőlem még sokkal kötözködőbb emberek is vannak. :)
Különben nem tudom mi lehet annyira komplikált, hogy a google utvonal tervezőbe beírd pl. Budapest, Belgrád. Bukarest,Kijev, Minszk.....
Remélem nem haragszol de nem írtam tovább.
Nos, ez az egész addig tartott míg bepötyögtem az említett öt város nevét, és abban a pillanatban kidobta, hogy 2558km.
Szóval ilyen nehéz dolog. ;)
A Google maps, és bármelyik GPS ill. okosteló is kiszámolja, ha sorban beírod a felkeresendő városokat.
A kérdésedből az tűnik ki, hogy nem, vagy se gyakorlott utazó, sem gyakorlott motoros.
Amúgy feltetted magadnak már azt a kérdést, hogy ez pl. hány hétig tartana, és hány millióba kerülne??
Jah, azt már alig merem megemlíteni, hogy mindehhez térképet is mellékel a google, és részlete itinert (10 méteres pontossággal). Valamennyi elágazást, kereszteződést külön kis térképen kinagyíthatsz, sőt ha vizuális tipus vagy, akkor még utcaképeket is nézhetsz egy-egy adott helyszínről. Természetesen valamennyi fotó, térkép, nyomtatható is.
Szerinted????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!