Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Van olyan európai ország,...

Van olyan európai ország, ahova egyáltalán nem mennél el soha?

Figyelt kérdés
Nekem ilyen ország 1 van. Nagy-Britannia. Semmi nem vonz benne, se Anglia,se Skócia,semmi.
2018. máj. 1. 21:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
26%
Moldova, Románia, Szerbia, Ukrajna Moldova, Oroszország, Koszovó. Kb ennyi asszem. UK Németország, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Portugália, Svájc, Benelux államok, Svédország, Horvátország, Szlovénia Bosznia Montenegró, Görögország, Csehország Szlovákia Ausztria már meg volt. A többibe meg egyszer azért elnéznék, idén Albániába ruccanok le, lehet hogy lesz egy kis kitérő Macedóniába is.
2018. máj. 1. 21:53
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
Nincs. Az elég komoly korlátoltságra utalna ha ilyet kijelentenék.
2018. máj. 1. 22:00
 3/12 anonim ***** válasza:
18%
Franciaorszag
2018. máj. 1. 22:07
 4/12 anonim ***** válasza:
81%

UK-ról nekem is az volt a véleményem mint neked, aztán egy ismerősöm mondta hogy menjünk el Londonba, elmentünk, és nem bántam meg!

Koszovó, Moldova, és Fehéroroszország nem vonz annyira, de az túlzás hogy nem mennék soha.

2018. máj. 1. 22:21
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Eúrópában nincs ilyen, Afrikában és Ázsiában több is. Olyan van ahová nem szívesen megyek vissza, Londonban éltem 3 évet és minél messzebb vagyok tőle annál boldogabb vagyok. Viszont a vidéki Angliával semmi gondom, nagyon szép az angol vidék.
2018. máj. 1. 22:34
 6/12 anonim ***** válasza:
76%

Mi a fenéért van minden válasz lepontozva? Még úgy sem értem, hogy sokan tetszik/nem tetszik gombnak használják.

Nekem olyan nincs, hogy soha, de a felkeresendők rangsorában utolsó helyen áll Nagy-Britannia. Írország is a végéről a második.

2018. máj. 1. 22:34
 7/12 anonim ***** válasza:
64%
Romania, bar mar voltam, de tobbszor tuti nem megyek. Nekem nagyon nem tetszett.
2018. máj. 1. 23:28
 8/12 D. Brasco ***** válasza:
A szlovákoknak adtam több esélyt is,de még egyszer nem próbálkoznék.....
2018. máj. 2. 08:37
 9/12 anonim ***** válasza:
Voltam már minden európai országban, egyetlen van, ahova nem mennék vissza, Moldova.
2018. máj. 2. 10:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Ukrajna, Oroszország.
2018. máj. 2. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!