Van olyan európai ország, ahova egyáltalán nem mennél el soha?
Figyelt kérdés
Nekem ilyen ország 1 van. Nagy-Britannia. Semmi nem vonz benne, se Anglia,se Skócia,semmi.2018. máj. 1. 21:44
1/12 anonim válasza:
Moldova, Románia, Szerbia, Ukrajna Moldova, Oroszország, Koszovó. Kb ennyi asszem. UK Németország, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Portugália, Svájc, Benelux államok, Svédország, Horvátország, Szlovénia Bosznia Montenegró, Görögország, Csehország Szlovákia Ausztria már meg volt. A többibe meg egyszer azért elnéznék, idén Albániába ruccanok le, lehet hogy lesz egy kis kitérő Macedóniába is.
2/12 anonim válasza:
Nincs. Az elég komoly korlátoltságra utalna ha ilyet kijelentenék.
4/12 anonim válasza:
UK-ról nekem is az volt a véleményem mint neked, aztán egy ismerősöm mondta hogy menjünk el Londonba, elmentünk, és nem bántam meg!
Koszovó, Moldova, és Fehéroroszország nem vonz annyira, de az túlzás hogy nem mennék soha.
5/12 anonim válasza:
Eúrópában nincs ilyen, Afrikában és Ázsiában több is. Olyan van ahová nem szívesen megyek vissza, Londonban éltem 3 évet és minél messzebb vagyok tőle annál boldogabb vagyok. Viszont a vidéki Angliával semmi gondom, nagyon szép az angol vidék.
6/12 anonim válasza:
Mi a fenéért van minden válasz lepontozva? Még úgy sem értem, hogy sokan tetszik/nem tetszik gombnak használják.
Nekem olyan nincs, hogy soha, de a felkeresendők rangsorában utolsó helyen áll Nagy-Britannia. Írország is a végéről a második.
7/12 anonim válasza:
Romania, bar mar voltam, de tobbszor tuti nem megyek. Nekem nagyon nem tetszett.
8/12 D. Brasco válasza:
A szlovákoknak adtam több esélyt is,de még egyszer nem próbálkoznék.....
9/12 anonim válasza:
Voltam már minden európai országban, egyetlen van, ahova nem mennék vissza, Moldova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!