Aki utazott már oszkárral, tudna segíteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Először utazunk Oszkárral,pontosabban édesanyám.
Mindenképp úgy szerette volna,hogy az út végén készpénzzel fizet a futárnak, ezért így is foglaltam neki oda és vissza.
Viszont az egyik sofőr ezt írta: "Fizetés a cél állomáson kivéve ha a rendszer Online fizetést kér" és nála a rendszer a fizetés alatt "kifizetem" gombot jelez, még a másiknál rendesen "készpénzes"-nek írja.
Ha nem lenne érthető kép:
Mivel én vonatozni szoktam,nem ismerem még az oszkár rendszerét, ezért az a kérdésem,hogy ahol a kifizetem gombot jelzi inkább érdemes online kifizetnem, ne vesszen el a foglalás?
Köszönöm.
2018. ápr. 27. 18:38
1/1 anonim válasza:
Gyakran utazom Oszkárral, de ilyet még nem láttam. Tippem szerint foglalj a "készpénzes" szöveg mellett. Foglalás után látod a sofőr mobilszámát, egyeztetni is tudsz vele, hogy jó-e a készpénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!